Svi komentari : Melem - hemoroidi * akne * psorijaza * bradavice * kurje oko * ekcem, Staroplaninski melem - hemoroidi * akne * psorijaza * bradavice * kurje oko * ekcem
Staroplaninski melem

Korpa

(0 proizvod)

Svi komentari
Hemoroidi

Tuesday 08 April, 2014Zaista sam primetio blago poboljšanje "stanja" mojih hemoroida, iako staroplaninski melem koristim samo tri - četiri dana.
komentar od: MilanStaroplaninski melem za psorijazu i ekcem za mog muža i deluje!

Wednesday 26 March, 2014Poštovani, vaš sajt je izvanredan i preporučila sam ga svim mojim prijatljima. Od vas smo naručili Staroplaninski melem za psorijazu i ekcem za mog muža i deluje! Upravo sam naručila još dve kutijice melema jer bolest mog muža traje skoro 9 godina. Obećala sam da ću vam poslati fotografije pre i posle upotrebe melema i to ću i učiniti kako bi se i drugi ljudi uverili u delotvornost vašeg melema. Hvla vam što postojite! Poštovanje, Vesna Vasilić
komentar od: Vesna VasilićMelem za Hemoroide

Wednesday 19 March, 2014Porucujem melem za hemoroide prvi put citajuci o lekovitosti,a sa Stare planine mi je pok.deda Senta Mitic koji je travama lecio ljude-cajevima i melemima,pa sam zato narucila,sto i nesto i sama pravim po tradiciji,od biljaka lekovitih.
komentar od: Ana Mitic Marvulic — NOVI BEOGRAD, , SrbijaKurje oko

Wednesday 05 February, 2014Gospodine Tomo,Srecnu Novu godinu zeli ti Milovan Obradovic iz Kragujevca sa uzvikom "AH, KAKO JE LEPO GAZITI TABANOM!!!
komentar od: MilovanBradavice

Wednesday 05 February, 2014Postovani,

Javljam se iz Kosovske Mitrovice.Koristila sam Vas preparat za lecenje bradavicai mogu Vam reci da je Staroplaninski melem jedina stvar koju sam do sada narucivala a da je imala 100% uspeha.Svaka cast! Preporucila sam Vas prijateljima, ocekujte pozive i narudzbine iz K.Mitrovice..Pozdrav.

Milica, K.Mitrovica
komentar od: MilicaKurje oko

Wednesday 05 February, 2014Ovim putem Vam šaljem iskustva sa Vašim preparatom koje sam koristio.

Od kada su mi doktori rekli da moram na operaciju kako bih otklonio kurje oko na tabanu, ja sam se usprotivio tome i pokušao da nađem neki drugi način lečenja, tačnije nešto što bi poticalo iz prirode a meni bi koristilo i pomoglo. Na Internet forumima sam pronasao Vaš preparat i naručio ga. Rezulati su bili vidljivi odmah. Bol na tabanu je prestao odmah nakon 3 dana. Nisam mogao da verujem da mogu opet da hodam i radim svoj posao bez problema. Jos jednom Vam se zahvaljujem na pomoci jer u protivnom bih morao na operaciju.

Pozdrav Dario
komentar od: Dario
Nazad
dodati komentar

Vaša IP Adresa je: 54.224.50.28
Copyright © 2014 kavanali. Powered by Zen Cart