501 KUĆNI LEK
Staroplaninski melem

Korpa

(0 proizvod)

501 KUĆNI LEK

hemoroidi

Tretmani vredni poverenja za uobičajene zdravstvene probleme.

Ne moraš da ideš kod lekara zbog svake modrice, bola u leđima, posekotine ili prehlade. Rešenja mogu biti i pri ruci. Od uboda pčela, do opekotina, od osipa do štucanja, od bradavica do bora, ovde su navedeni medecinski odobreni tretmani za zdravstvene probleme, koji su jednostavni, bezbedni, mudri i efikasni.

Nauči kako da koristiš: akupresuru da bi ublažio zubobolju, buter od kikirikija da bi zaustavio štucanje, kupku od slačice da bi ublažio glavobolju, đumbir da bi smanjio bol kod artritisa, teniske loptice da bi zaustavio hrkanje, izmrvjlene tablete aspirina da bi omekšao kurje oko, maslačak da ukloniš kamen u bubregu, med za polensku groznicu, lavandu za borbu protiv infekcija i anksioznosti, sodu-bikarbonu za gorušicu, i još mnogo drugih rešenja koje su ti na dohvat ruke.

Otkrićeš dvadeset glavnih iscelitelja u domaćinstvu. Od Hamamelisa do Aloe Vere i jogurta. Ovde ćeš sigurno pronaći lek za uobičajene zdravstvene probleme.


*


Filozofija samopomoći i prevencije
Danas je filozofija samopomoći i prevencije od velike važnosti. Kućni lekovi mogu i da ti uštede novac i da ti pomognu da se osećaš bolje. Oni često mogu da preseku bolest na njenom samom početku i da te poštede odlasku lekara. Njihovo korišćenje će takođe pomoći da se rastereti Zdravstvo, koje je svake godine sve više opterećeno.

Početkom pedesetih godina 20. veka počeli su da se javljaju brojni moćni lekovi. Posle prvih antibiotika, koji su se pojavili za vreme i posle Drugog svetskog rata, razvio se veliki broj trankilizera, antidepresiva, sredstava za umerenje bolova, hormona i drugih lekova koji su pušteni na tržište. Neki od njih, posebno lekovi za srce, asmu i rak, nisu samo produžili životni vek, već i poboljšali kvalitet života. Drugi su, kao što je talidomid, izazvali ozbiljna oštećenja i povećali brigu u vezi sa neželjenim efektima koje jaki lekovi mogu da imaju.

Tokom sedamdesetih godina 20. veka tržištem su dominirali lekovi koji se prepisuju. Dragocenost kućnih lekova, uključujući biljne i homeopatske preparate, bilo je uveliko zaboravljeno jer je verovanje u nove lekove bilo veoma jako. Ne treba dovoditi vrednost lekova koji se prepisuju, mnogi od nas nebi bili živi bez njih. Ali imamo sklonost da zanemarujemo ili odbacujemo jednostavne lekove koje možda imamo na sve strane u kući, kocke leda, sok od brusnice, gorke soli, sodu bikarbonu, slačicu,... isto kao i lekovite biljke koje same rastu na prozorskim daskama naših kuća ili napolje u saksijama i cvetnim lejama.

Eto zašto je 501 Kućni Lek toliko koristan. Lekari su zauzetiji i manje dostupni nego ikada. Njima su, povrh toga, potrebni vreme i prostor da leče one koji su hronično oboleli. Lakša oboljenja često mogu da se leče bez posete lekaru i 501 Kućni Lek ti nudi znanje kako to da učiniš mogućim.

Iako bi, naravno, trebalo uvek da posetiš tvog lekara ako si zabrinut oko tvog zdravlja, mnoga oboljenja mogu da se leče kod kuće, često sastojcima koja su dostupna u tvom kuhinskom ormaru. Nemoj da zaboraviš na tvog farmaceuta, oni znaju dosta toga o lečenju lakših oboljenja i uz njihovu pomoć možeš da budeš siguran kako da koristiš lek da bi za tebe bilo najpogodnije.

Ovde se nećemo baviti samo biljnim lekovima i vitaminima, već i jednostavnim sastojcima, kao što su limun, med i sirće. Oni takođe sadrže pristup lečenju mnogih drugih kultura i tradicija lečenja. Svi ovi saveti imaju tebe na umu. Oni se zbog toga usredsređuju na ono što je praktično, dobro i na kraju krajeva izvodljivo, za tvoju dobrobit i dobrobit tvoje porodice.

Lekovi za uobičajena oboljenja
Ako imaš svrab, bol ili ubod, kada kašlješ, kijaš ili na neki drugi način patiš, jako je utešno znati da postoje stotine uspešnih lekova koji mogu da pomognu. I nije ti potreban recept od lekara za bilo koji od njih. Samo napravi u svom ormariću nekoliko glavnih sredstava za lečenje.

Pošalji komentar
Upiši tvoje ime, komentar i klikni na dugme ''comment''

Widget is loading comments...


elektronska knjiga
zubna pasta
upiši tvoju email adresu i klikni na dugme

Email *
prirodni lek


O Biltenu 501 Kućni Lek
Na putu si da otkriješ više od 500 kućnih lekova koje možeš da koristiš kad god je potrebno da lečiš neki svakodnevni problem, akne ili nesanicu, mučninu ili bore, i praktično sve ostalo što se može naći između.

 

 


Korišćenje kućnih lekova
Da bi lečili svoje bolesti ljudi su se uvek okretali onome što su mogli da nađu u svojoj okolini, kao što je lekovito blato, soli, biljke ili uobičajene namirnice. Za neke biljke se smatralo da imaju čarobne moći, često bazirane na osnovu oblika njihovog korenja ili listova. Ali jednostavno naučno posmatranje je na kraju dovelo do prepoznavanja onoga što u stvari deluje.Gajenje lekovitih biljaka
Neke od biljaka preporučenih u 501 Kućnom Leku su lepe i lake za gajenje. Neke imaju prednost da su ukusne kada se skuvaju ili kada se posluže u salatama. Najbolje od svega je što, ako si ih sam odgajio, možeš da garantuješ za njihovu svežinu i čistoću.
Uobičajena oboljenja * pronađi lek
Ako imaš svrab, bol ili ubod, kada kašlješ, kijaš ili na neki drugi način patiš, jako je utešno znati da postoje stotine uspešnih lekova koji mogu da pomognu.
I nije ti potreban recept od lekara za bilo koji od njih. Samo napravi u svom ormariću nekoliko glavnih sredstava za lečenje.
Vaša IP Adresa je: 54.224.50.28
Copyright © 2014 kavanali. Powered by Zen Cart