o Biltenu 501 Kućni Lek
Staroplaninski melem

Korpa

(0 proizvod)

o Biltenu 501 Kućni Lek

hemoroidi

O biltenu 501 Kućni Lek

Na putu si da otkriješ više od 500 kućnih lekova koje možeš da koristiš kad god je potrebno da lečiš neki svakodnevni problem, akne ili nesanicu, mučninu ili bore, i praktično sve ostalo što se može naći između.


O Biltenu 501 Kućni Lek
Pre nego što počneš da koristiš bilo koji kućni lek, poseti odeljak Kućni Lekovi i Njihovo Korišćenje, tamo ćeš pronaći savete o bezopasnoj i efikasnoj upotrebi tvojih tretmana. Takođe poseti odeljak sa uputstvima o gajenju pet korisnih lekovitih biljaka. Ne zaboravi da pročitaš upozorenja koja se odnose na posebne lekovite biljke i dodatke ishrani.

Deo 501 Kućni Lek, ''Uobičajena Oboljenja'', ćeš se upoznati sa kućnim lekovima za više od 100 uobičajenih poremećaja. Kućni lek je u suštini sve što možeš da koristiš kod kuće što ne zahteva recept. Ti verovatno u svom kuhinjskom ormaru već imaš mnoge od sastojaka, sobu bikarbonu koju možeš da koristiš umesto pudera da neutrališeš telesni znoj, slačicu koju možeš dodati u toplu kupku da ublažiš glavobolju ili kesice čaja koju držanjem na afti će ti manje brideti. Dok se drugi kao što je mast od arnike, prodaju u prodavnicama zdrave hrane, a čaj od kamilice možeš nači u supermarketima.

Neki od lekova, kao što je suplement ribljeg ulja za anginu pektoris, treba da se koristi pod lekarskim nadzorom jer može uzajamno da deluje sa drugim lekovima koje možda uzimaš. Biće ti skrenuta pažnja na takve slučajeve.

Sledeći deo 501 Kućni Lek prikazuje ''20 Moćnih Iscelitelja u Kući'', lekovite biljke, namirnice i ostale sastojke koji su vredni čuvanja da budu pri ruci za moguću upotrebu u mnogim lekovima koje ćeš ovde da otkriješ. Naučićeš za šta je dobro sirće, jogurt, gorke soli, đumbir. Upoznaćeš se sa omega-3 masnim kiselinama ''dobre masti'' koje se nalaze u ribi koje ne samo što štite tvoje srce, već takođe i pomažu u lečenju artritisa, menstrualnih grčeva, pa čak i depresije.

Mnoge savete koje budeš ovde pročitao će ti biti od pomoći.

Pošalji komentar
Upiši tvoje ime, komentar i klikni na dugme ''comment''

Widget is loading comments...


elektronska knjiga
zubna pasta
upiši tvoju email adresu i klikni na dugme

Email *
prirodni lek


Filozofija samopomoći i prevencije
Danas je filozofija samopomoći i prevencije od velike važnosti. Kućni lekovi mogu i da ti uštede novac i da ti pomognu da se osećaš bolje. Oni često mogu da preseku bolest na njenom samom početku i da te poštede odlasku lekara. Njihovo korišćenje će takođe pomoći da se rastereti Zdravstvo, koje je svake godine sve više opterećeno.
Korišćenje kućnih lekova
Da bi lečili svoje bolesti ljudi su se uvek okretali onome što su mogli da nađu u svojoj okolini, kao što je lekovito blato, soli, biljke ili uobičajene namirnice. Za neke biljke se smatralo da imaju čarobne moći, često bazirane na osnovu oblika njihovog korenja ili listova. Ali jednostavno naučno posmatranje je na kraju dovelo do prepoznavanja onoga što u stvari deluje.
Gajenje lekovitih biljaka
Neke od biljaka preporučenih u 501 Kućnom Leku su lepe i lake za gajenje. Neke imaju prednost da su ukusne kada se skuvaju ili kada se posluže u salatama. Najbolje od svega je što, ako si ih sam odgajio, možeš da garantuješ za njihovu svežinu i čistoću.
Uobičajena oboljenja * pronađi lek
Ako imaš svrab, bol ili ubod, kada kašlješ, kijaš ili na neki drugi način patiš, jako je utešno znati da postoje stotine uspešnih lekova koji mogu da pomognu.
I nije ti potreban recept od lekara za bilo koji od njih. Samo napravi u svom ormariću nekoliko glavnih sredstava za lečenje.
Vaša IP Adresa je: 54.224.50.28
Copyright © 2014 kavanali. Powered by Zen Cart