Melem za Atletsko stopalo [117-100] - rsd_1,280.00 : Melem - hemoroidi * akne * psorijaza * bradavice * kurje oko * ekcem, Staroplaninski melem - hemoroidi * akne * psorijaza * bradavice * kurje oko * ekcem
Staroplaninski melem

Korpa

(0 proizvod)

Melem za Atletsko stopalo

rsd_1,280.00

Dodaj u kolica:

Prirodni proizvod sa jedinstvenom formulom koji uspešno otklanja upalne procese na koži. Poseduje veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboreični efekat. Izuzetno je efikasan u tretmanu atletskog stopala  (gljivičnog oboljenja stopala) gde nakon mesec dana tretmana  dolazi do drastičnog poboljšanja i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija.

Tretman je APSOLUTNO bezbolan i krajnje efikasan.

Melem je za uklanjanje psorijaze i ekcema ali je takođe odličan za gljivično oboljenje stopala, da ga uspešno i krajnje efikasno odstrani.

Za spravljanje melema koristimo probrane sorte Staroplaninskog bilja, ubranih na preko 1.500 metara nadmorske visine.


'' Ovim putem želim da pohvalim vaš Staroplaninski melem koji je mom sinu uspeo da otkloni,za kratko vreme, virusne bradavice sa tabana.Pre otkrića vašeg melema,pokušali smo sve moguće preparate iz apoteke i ništa nije pomoglo mesecima.Sa melemom su virusne bradavice nestale za kratko vreme od 2-3 nedelje.
Veliko hvala i pozdrav iz Novog Sada.

Valerija ''Mi Vam GARANTUJEMO da ćete se uspešno dobiti drastično poboljšanje i povlačenje oštećenih i obolelih kožnih lezija, ukoliko pažljivo pratite naša uputstva. Ukoliko ste zadovoljni melemom, recite svima, a ukoliko pak niste onda recite nama i mi cemo Vam VRATITI novac u celosti na adresu na koju smo Vam melem i poslali.

Sastav: Vaselin, Lanolyn, Ichthyolum, Sallycilum, Oenothera Biennis Ex.,Hypericum perforatum Ex.,Fish Oil
Atest i odobrenje za stavljanje u promet proizvoda je izdao "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju"

Rok trajanja 12 meseci
Samo za spoljnu upotrebu isključivo po priloženom uputstvu
Melem čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece
Pakovanje melema: 60 ml


PREDNOSTI U ODNOSU NA DRUGE PREPARATE
Veoma brzo eliminiše bol, pečenje i svrab
Lako se apsorbuje i ispoljava jako antiflamatorno, antimikozno i antiseptičko dejstvo
Poseduje jaku apsorpciju
Ne sadrži u svom sastavu Kortikosteroide, Citostatike niti bilo kakve druge veštačke, agresivne hemijske supstanceUputstvo za upotrebu
Nanositi melem na obolelo mesto Jednom do dva puta dnevno. Od toga jednom obavezno pre spavanja. Nakon premazivanja dobro utrljati i ostaviti desetak minuta nepokriveno i onemogućiti dodir sa odećom. Nakon premazivanja ne tretirati obolelo mesto sapunom ili bilo kakvim drugim hemijskim sredstvima min. 7 dana. Dodir sa vodom ne smeta melemu. Za vreme terapije koristiti isključivo pamučnu odeću.Ne tretirati velike površine tela zbog moguće pojave alergijske reakcije na Ihtiol i Salicil.


Napomena pre upotrebe preparata, o neželjenim reakcijama na preparat konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Korišcenje preparata sa Ihtiolom kod odredjenih osoba može dovesti do blage iritacije kože. U tom slučaju napraviti pauzu u tretmanu i savetovati se sa Dermatologom.Zbog prisustva aktivnog sastojka u proizvodu - Salicilne kiseline, nije preporučljivo tretiranje velikih kožnih površina te se u tom slučaju preporučuje parcijalni tretman, prve 4 nedeljelje mažite 1% površine tela (to je površina 3 šake).


Glavni aktivni sastojak Staroplaninskog melema za Psorijazu je Ihtiol, crna, gusta supstanca neprijatnog mirisa. Ihtiol je sulfonirana materija uljnih škriljaca. Dobija se destilacijom bitumena a glavno nalazište je u Tirolu. Ta bituminozna supstanca je bogata fosiliranim ostacima ribe te stoga Ihtiol sadrži velike kolicine Sumpora i Fosfora kao i Ribljeg ulja.

Drugi aktivni sastojak je Salicilna Kiselina koja proizvodu daje jak keratolitički
efekat koji je neophodan u odstranjivanju gornjih slojeva oštećenog epiderma kože i ujedno omogućava ostalim aktivnim sastojcima da nesmetano dopru i aktivno deluju na unutrašnje kožne regije.

Od ostalih aktivnih sastojaka je Ekstrakt Žutog Noćurka (Oenothera Biennis) koji je idealan u tretmanu Akni i Bubuljica kao i Ekstrakt Crvenog Kantariona (Hypericum Perforatum) koji deluje na regeneraciju i upalne procese kože. Sinergija pomenutih aktivnih
sastojaka daje melemu veoma jako i magično dejstvo protiv upalnih procesa na koži. Ekcemi, Psorijaza, Čirevi, Akni, Atletskog stopalo, gljivice na tabanu i prstima, Povrede tetiva, Zglobova, veoma brzo i jako efikasno nestaju a Vaša koža dobija zdrav i lep izgled.


psorijazatretman za psorijazupreparat za psorijazu
Share, podeli

Vaša IP Adresa je: 54.224.50.28
Copyright © 2014 kavanali. Powered by Zen Cart