Melem za Žuljeve na stopalima [15-100] - rsd_920.00 : Melem - hemoroidi * akne * psorijaza * bradavice * kurje oko * ekcem, Staroplaninski melem - hemoroidi * akne * psorijaza * bradavice * kurje oko * ekcem
Staroplaninski melem

Korpa

(0 proizvod)

Melem za Žuljeve na stopalima

rsd_920.00

Dodaj u kolica:

Staroplaninski melem apsolutno prirodni, 100% efikasni tretman za uklanjanje Žuljeva na stopalu.

Melem je za uklanjanje kurjeg oka i bradavica ali je takođe pokazao odlične rezultate u saniranju žuljeva na stopalu.

Tretman je APSOLUTNO bezbolan i krajnje efikasan.
Žuljevi na stopalu, ta neprijatna stvar nema nikakvih šansi pored ovog melema

Budite sam svoj pedikir i uspesno uklonite tu neprijatnu stvar kroz ovaj bezbolni tretman.


Melem mažete na kožu.

Dobićete uputstvo za upotrebu kada vam stigne melem, poštujte uputstvo i imaćete dobre rezultate.

Melem je bez teške i opasne hemije.


Za spravljanje melema koristimo probrane sorte Staroplaninskog bilja, ubranih na preko 1.500 metara nadmorske visine. Tretman je APSOLUTNO bezbolan i krajnje efikasan.


Mi Vam GARANTUJEMO da ćete se uspešno rešiti žuljeva na stopalu ukoliko pažljivo pratite naša uputstva. Ukoliko ste zadovoljni recite svima, a ukoliko pak niste onda recite nama i mi cemo Vam VRATITI novac u celosti na adresu na koju smo Vam melem i poslali.PREDNOSTI U ODNOSU NA DRUGE PREPARATE

*Terapija je bezbolna
*Melem se suši brzo u roku od 2 do 3 minuta
*Nije potrebno stavljati hanzaplast koji dodatno opterećuje bolno mesto uz pritisak obuće ili odeće
*Ne napada zdravo tkivo i potkožicu


bradavice  melem za bradavice po licubradavice po telu


Osnovu za spravljanje Staroplaninskog melema čine sinergija eteričnih ulja i macerata tri vrste biljaka: Bršljana (Hedera Helix), Čuvarkuće (Sempervivum Tektorum) i divlje Nane (Menta Piperita).

Eterična ulja destilišemo u destilatoru koji radi na principu destilacije vodenom parom dok macerat Čuvarkuće dobijamo metodom hladnog presovanja. Nosioc melema je prirodna celuloza koja je rastvorena u Organskom rastvaraču i ona u stvari fiksira lekovito dejstvo biljaka na obolelo mesto.

Jako keratolitičko dejstvo preparata poboljšava i Salicilna kiselina koju dodajemo u odredjenom procentu.
 
Žuljevi nemaju nikakvih šansi pored ovog melema 


Kako deluje melem? Staroplaninski melem je prirodni losion za tretman i uspešno uklanjanje virusnih keratoza uzrokovanih dejstvom Humanog papilloma vurusa (HPV). Bradavice (Verrucae Vulgaris)  Melem svojim sastavom ispoljava jako keratolitičko dejstvo (keratoze-virusne promene na kozi) na Humani papiloma virus (HPV) koji je uzročnik pojave bradavica, kondiloma, kurjeg oka, žuljeva. Dakle, melem suzbija dalje širenje i prisustvo HPV-a u spoljnom epidermu koje ujedno ne ostećuje zdravo tkivo.
Uputstvo za upotrebu


1# Oprati obolelo mesto mlakom vodom i neutralnim sapunom

2# Melem nanositi u tankom sloju štapicem za uši na obolelo tkivo u sloju debljine 0.5-1 cm ponovo nanesite novi sloj preko postojeceg sloja u vremenskim razmacima od 12 sati najbolje pre spavanja i ujutru

3# U zavisnosti od vremena koliko imate pomenuti problem zavisi i broj premaza. Ukoliko je problem koji imate prisutan kod Vas dugi niz godina onda nanosite više slojeva melema (ne više od 8 slojeva ) a ukoliko je problem skorijeg datuma onda nanesite ne manje od 4 sloja.

4# Obolelo mesto držati u horizontalnom položaju 7 do 8 minuta.

5# Nakon premazivanja svih slojeva ostaviti da melem deluje 7 dana. Za to vreme obolelo mesto se može kvasiti vodom ali bez trljanja sunderom, cetkom. Za vreme trajanja terapije može se javiti reakcija u vidu svraba, peckanja i sl.

6# Osmog dana nakon premazivanja zadnjeg sloja, obolelo mesto držati u što toplijoj vodi 15-20 min. i zatim noktima prstiju potkopavajte i lagano vucite obolelo tkivo prema sebi ili u stranu. Ako ne ide ili ako osetite bol nemojte primenjivati silu. Premažite obolelo mesto još jednim slojem melema i
ostavite da melem deluje još 4 do 5 dana. Nakon toga ponovite postupak sa toplom vodom.

7# Nemojte upotrebljavati žilet kao pomoćno sredstvo za otklanjanje žuljeva. Najbolji je tretman sa toplom vodom. Ukoliko je moguca terapija sa toplom vodom onda je preporucljivo da se sprovede.
VAŽNA NAPOMENA ! ZABRANJENA JE UPOTREBA PREPARATA
kod sledećih kategorija korisnika.
Pre upotrebe preparata, mozete se konsultovati se sa vašim lekarom ili farmaceutom.

Kod osoba koje boluju od šećerne bolesti (Diabetes Mellitus). Ovo je iz tog razloga što se pomenuta bolest izmedu ostalog manifestuje i problemima sa poremećajem cirkulacije i eventualne pojave gangrene prstiju na nogama pa se upotreba našeg preparata u takvim slučajevima kontraindikuje.

Kod osoba sa poremećajem u cirkulaciji donjih ekstremiteta iz istih razloga kao i kod šećerne bolesti.

Kod osoba ispod 10 god. starosti. Nije preporučljivo tretiranje mlade dečije kože naročito na licu, Ili tretman sprovoditi pažljivo uz obavezno prisustvo roditelja.

Kod trudnica. Nema podataka kako pomenuti sastojci mogu delovati na razvoj ploda u trudnoći te zbog preventivnih razloga ne preporučujemo trudnicama tretman.

Atest za melem je izvršio
"Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju"
zavedeno pod brojem N-1126 od 08.04.2008.god.
Sastav: Extract Sempervivum tectorum L. , Extract Hedera helix, Extract Mentha Piperita, Sallycilum, Celuloza, Natural oil, Organic solvent.


Rok trajanja 12 meseci
Samo za spoljnu upotrebu isključivo po priloženom uputstvu.
Zapaljivo, sadrži organske rastvarače.
Melem čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece.
Pakovanje melema: Bocica 15 ml
Isporuka pouzećem City Express.


 


Share, podeli

Vaša IP Adresa je: 54.224.50.28
Copyright © 2014 kavanali. Powered by Zen Cart