melem za čir na koži [21-100] - rsd_1,280.00 : Melem - hemoroidi * akne * psorijaza * bradavice * kurje oko * ekcem, Staroplaninski melem - hemoroidi * akne * psorijaza * bradavice * kurje oko * ekcem
Staroplaninski melem

Korpa

(0 proizvod)

melem za čir na koži

rsd_1,280.00

Dodaj u kolica:

Prirodni proizvod sa jedinstvenom formulom koji uspešno otklanja upalne procese na koži. Poseduje veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboreični efekat. Izuzetno je efikasan u tretmanu čireva nakoži gde nakon mesec dana tretmana  dolazi do poboljšanja i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija.

Tretman je APSOLUTNO bezbolan i krajnje efikasan.

Melem je za uklanjanje psorijaze i ekcema ali je takođe odličan za čir na koži, da ga uspešno i krajnje efikasno odstrani.

Za spravljanje melema koristimo probrane sorte Staroplaninskog bilja, ubranih na preko 1.500 metara nadmorske visine. Tretman je APSOLUTNO bezbolan i krajnje efikasan.

Mi Vam GARANTUJEMO da ćete se uspešno dobiti drastično poboljšanje i povlačenje oštećenih i obolelih kožnih lezija, ukoliko pažljivo pratite naša uputstva.
Ukoliko ste zadovoljni melemom, recite svima, a ukoliko pak niste onda recite nama i mi cemo Vam VRATITI novac u celosti na adresu na koju smo Vam melem i poslali.

Sastav: Vaselin, Lanolyn, Ichthyolum, Sallycilum, Oenothera Biennis Ex.,Hypericum perforatum Ex.,Fish Oil
Atest i odobrenje za stavljanje u promet proizvoda je izdao "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju"


Rok trajanja 12 meseci
Samo za spoljnu upotrebu isključivo po priloženom uputstvu
Melem čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece
Pakovanje melema: 60 mlpogledajte kako da se registrujete i poručite
PREDNOSTI U ODNOSU NA DRUGE PREPARATE
Veoma brzo eliminiše bol, pečenje i svrab. Lako se apsorbuje i ispoljava jako antiflamatorno, antimikozno i antiseptičko dejstvo. Poseduje jaku apsorpciju. Ne sadrži u svom sastavu Kortikosteroide, Citostatike niti bilo kakve druge veštačke, agresivne hemijske supstance
Uputstvo za upotrebu
* Nanositi melem na obolelo mesto Jednom do dva puta dnevno. Od toga jednom obavezno pre spavanja. Nakon premazivanja dobro utrljati i ostaviti desetak minuta nepokriveno i onemogućiti dodir sa odećom.

Nakon premazivanja ne tretirati obolelo mesto sapunom ili bilo kakvim drugim hemijskim sredstvima min. 7 dana. Dodir sa vodom ne smeta melemu,

Za vreme terapije koristiti isključivo pamučnu odeću.Ne tretirati velike površine tela zbog moguće pojave alergijske reakcije na Ihtiol i Salicil.


Napomena pre upotrebe preparata, o neželjenim reakcijama na preparat konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Korišcenje preparata sa Ihtiolom kod odredjenih osoba može dovesti do blage iritacije kože. U tom slučaju napraviti pauzu u tretmanu i savetovati se sa Dermatologom.Zbog prisustva aktivnog sastojka u proizvodu - Salicilne kiseline, nije preporučljivo tretiranje velikih kožnih površina te se u tom slučaju preporučuje parcijalni tretman, mažite 1% tela (ta je površina tri šake).


psorijazatretman za psorijazupreparat za psorijazu
Share, podeli

Vaša IP Adresa je: 54.224.50.28
Copyright © 2014 kavanali. Powered by Zen Cart