Melem za Promrzline [97-100] - rsd_1,280.00 : Melem - hemoroidi * akne * psorijaza * bradavice * kurje oko * ekcem, Staroplaninski melem - hemoroidi * akne * psorijaza * bradavice * kurje oko * ekcem
Staroplaninski melem

Korpa

(0 proizvod)

Melem za Promrzline

rsd_1,280.00

Dodaj u kolica:

Prirodni proizvod sa jedinstvenom formulom koji uspešno otklanja upalne procese na koži. Poseduje veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboreični efekat. Izuzetno je efikasan u tretmanu tkiva pod promrzlinama gde nakon mesec dana tretmana  dolazi do drastičnog poboljšanja i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija.

Tretman je APSOLUTNO bezbolan i krajnje efikasan.

Melem je za uklanjanje psorijaze i ekcema ali je takođe odličan za promrzline, da ih uspešno i krajnje efikasno sanira.

Za spravljanje melema koristimo probrane sorte Staroplaninskog bilja, ubranih na preko 1.500 metara nadmorske visine.

Mi Vam GARANTUJEMO da ćete se uspešno dobiti drastično poboljšanje i povlačenje oštećenih i obolelih kožnih lezija, ukoliko pažljivo pratite naša uputstva.


psorijaza tretman za psorijazu preparat za psorijazu

PREDNOSTI U ODNOSU NA DRUGE PREPARATE

Veoma brzo eliminiše bol, pečenje i svrab

Lako se apsorbuje i ispoljava jako antiflamatorno, antimikozno i antiseptičko dejstvo

Poseduje jaku apsorpciju

Ne sadrži u svom sastavu Kortikosteroide, Citostatike niti bilo kakve druge veštačke, agresivne hemijske supstanceUputstvo za upotrebu

1# Nanositi melem na obolelo mesto Jednom do dva puta dnevno. Od toga jednom obavezno pre spavanja

2# Nakon premazivanja dobro utrljati i ostaviti desetak minuta nepokriveno i onemogućiti dodir sa odećom

3# Nakon premazivanja ne tretirati obolelo mesto sapunom ili bilo kakvim drugim hemijskim sredstvima min. 7 dana. Dodir sa vodom ne smeta melemu,

Za vreme terapije koristiti isključivo pamučnu odeću. Ne tretirati velike površine tela zbog moguće pojave alergijske reakcije na Ihtiol i Salicil.


NAPOMENA pre upotrebe preparata, o neželjenim reakcijama na preparat konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

Korišcenje preparata sa Ihtiolom kod odredjenih osoba može dovesti do blage iritacije kože. U tom slučaju napraviti pauzu u tretmanu i savetovati se sa Dermatologom.Zbog prisustva aktivnog sastojka u proizvodu - Salicilne kiseline, nije preporučljivo tretiranje velikih kožnih površina te se u tom slučaju preporučuje parcijalni tretman.Ukoliko ste zadovoljni melemom, recite svima, a ukoliko pak niste onda recite nama i mi cemo Vam VRATITI novac u celosti na adresu na koju smo Vam melem i poslali.


Glavni aktivni sastojak Staroplaninskog melema za Psorijazu je Ihtiol, crna, gusta supstanca neprijatnog mirisa. Ihtiol je sulfonirana materija uljnih škriljaca. Dobija se destilacijom bitumena a glavno nalazište je u Tirolu. Ta bituminozna supstanca je bogata fosiliranim ostacima ribe te stoga Ihtiol sadrži velike kolicine Sumpora i Fosfora kao i Ribljeg ulja.

Drugi aktivni sastojak je Salicilna Kiselina koja proizvodu daje jak keratolitički efekat koji je neophodan u odstranjivanju gornjih slojeva oštećenog epiderma kože i ujedno omogućava ostalim aktivnim sastojcima da nesmetano dopru i aktivno deluju na unutrašnje kožne regije.

Od ostalih aktivnih sastojaka je Ekstrakt Žutog Noćurka (Oenothera Biennis) koji je idealan u tretmanu Akni i Bubuljica kao i Ekstrakt Crvenog Kantariona (Hypericum Perforatum) koji deluje na regeneraciju i upalne procese kože. Sinergija pomenutih aktivnih sastojaka daje melemu veoma jako i magično dejstvo protiv upalnih procesa na koži. Ekcemi, Psorijaza, Čirevi, Akni, Atletskog stopalo, gljivice na tabanu i prstima, Povrede tetiva, Zglobova, veoma brzo i jako efikasno nestaju a Vaša koža dobija zdrav i lep izgled.

Sastav: Vaselin, Lanolyn, Ichthyolum, Sallycilum, Oenothera Biennis Ex.,Hypericum perforatum Ex.,Fish Oil Atest i odobrenje za stavljanje u promet proizvoda je izdao "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju"

Rok trajanja 12 meseci
Samo za spoljnu upotrebu isključivo po priloženom uputstvu
Melem čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece
Pakovanje melema: 60 ml

Share, podeli

Vaša IP Adresa je: 54.224.50.28
Copyright © 2014 kavanali. Powered by Zen Cart