melem za Ekcem [30-100] - rsd_1,280.00 : Melem - hemoroidi * akne * psorijaza * bradavice * kurje oko * ekcem, Staroplaninski melem - hemoroidi * akne * psorijaza * bradavice * kurje oko * ekcem
Staroplaninski melem

Korpa

(0 proizvod)

melem za Ekcem

rsd_1,280.00

Dodaj u kolica:

Život bez bola i nesnosnog svraba

Za 7 dana tvoja koža dobija gladak i zdrav izgled, a svrab i bol nestaju
Posvećenost prirodi, njenim zakonitostima, praćenje pravog trenutka za branje, cveta, korena, stabla, lista ili ploda, daje mogućnost da se razume priroda, njene zakonitosti i promene i tek tada mogu da se upotrebljavaju pokloni prirode u korist čoveka i njegovog zdravlja. Staroplaninski melem upravo predstavlja skladan spoj tradicionalnog sa modernim. Spoj tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije. Stoga smatramo da se pravci razvoja moderne medicine u pronalaženju lekova za najteže bolesti moraju tražiti upravu u takvom spoju, tradicije i moderne nauke.

Za spravljanje melema koristimo probrane sorte Staroplaninskog bilja, ubranih u srcu nacionalnog parka Stara planina.

Glavni aktivni sastojak Staroplaninskog melema je Ihtiol, crna, bituminozna supstanca bogata fosiliranim ostacima ribe koja sadrži velike količine Sumpora i Fosfora kao i Ribljeg ulja.

Drugi aktivni sastojak je Salicilna Kiselina koja melemu daje jak keratolitički efekat koji je neophodan u odstranjivanju gornjih slojeva oštećenog epiderma kože i ujedno omogućava ostalim aktivnim sastojcima da nesmetano dopru i aktivno deluju na unutrašnje kožne regije.

Od ostalih aktivnih sastojaka je Ekstrakt Žutog Noćurka (Oenothera Biennis) kao i Ekstrakt Crvenog Kantariona (Hypericum Perforatum) koji deluje na regeneraciju i upalne procese kože. Po receptima gorštaka, spoj ovih aktivnih sastojaka daje melemu veoma jako i magično dejstvo protiv upalnih procesa na koži - psorijaza.


psorijazatretman za psorijazupreparat za psorijazu

Staroplaninski melem za Ekcem sa svojom jedinstvenom formulom i veoma jakim hidratantnim sastojcima na bazi lekovitih bilja i tvari veoma uspešno otklanja upalne procese na koži kao što je Ekcem. Tretman je izuzetno efikasan i nakon svega 7 dana Vaša koža dobija gladak i zdrav izgled, a svrab i bol nestaju. Procenat izlečenja Ekcema je veoma visok i siguran.

Prirodni preparat sa jedinstvenom formulom uspešno otklanja upalne procese na koži. Poseduje veoma jak antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboreični efekat. Izuzetno efikasan u tretmanu ekcema gde dolazi do povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija.


 • Staroplaninski melem je registrovan i atestiran preparat. Atest za melem je izvršio "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju
 • Kontraindikacija nema. Korišcenje preparata sa Ihtiolom kod odredjenih osoba može dovesti do blage iritacije kože. U tom slučaju napraviti pauzu u tretmanu i savetovati se sa dermatologom. Zbog prisustva aktivnog sastojka u proizvodu - Salicilne kiseline, nije preporučljivo tretiranje velikih kožnih površina te se u tom slučaju prvih 4 nedelje preporučuje mazanje 1% tela (površina od tri šake).
 • Garancija. Nestaje svrab, bol i crvenilo. Nakon mesec dana tretmana  dolazi do drastičnog poboljšanja i povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija. Ukoliko pažljivo pratite naša uputstva. Ukoliko ste zadovoljni recite svima, a ukoliko pak niste onda recite nama i mi cemo Vam VRATITI novac u celosti na adresu na koju smo Vam melem i poslali.
 • Veoma brzo eliminiše bol, pečenje i svrab
 • Lako se apsorbuje i ispoljava jaki  antiflamatorni, antibakterijski, antimiotički i antiseboreični efekat
 • Korisnici melema imaju jako dobre rezultate i ovo su neki od poslatih komentara.
"Poštovani, veoma sam zahvalan na Vaš proizvod Staroplaninski Melem za Ekcem i Psorijazu. 10 godina sam se mučio sa ekcemom po šakama.
Po profesiji sam autolakirer u penziji i najverovatnije mi je bolest ekcema došla zbog dugogodišnjeg dodira sa hemikalijama. Jak svrab i mučan bol po šakama, otok i ljuštenje kože na dlanovima. Tako je to bilo 10 godina. Od stida sam izbegavao da se rukujem sa prijateljima, non stop sam držao ruke u džepovima. Neznam šta sve nisam probao, ali ništa mi nije pomoglo.
Sve dok nisam čuo za Vaš melem. Sa Vašim Staroplaninskim melemom za Ekcem sve je normalizovano!!! Prezadovoljan sam."

Branko Ilić, Kragujevac


Dobro jutro i ja vama želim sa zakašnjenjem od juče. Melem mi je puno pomogao, evo sada će mesec dana kako ga koristim, imam ga još
uvek pa kada budem potrošlila zvaću vas da me posavetujete da li da ga koristim i dalje ili da napravim pauzu.

Pozdrav od Jasmine iz Vršca.


 • Melem uklanja svrab
 • Melem uklanja bol
 • Melem uklanja upalu na koži
 • Povlačenja oštećenih i obolelih kožnih lezija
 • Koža postaje glatka i zdrava
 • Melem za decu i odrasle

* Nanositi melem na obolelo mesto Jednom do dva puta dnevno. Od toga jednom obavezno pre spavanja. Nakon premazivanja dobro utrljati i ostaviti desetak minuta nepokriveno i onemogućiti dodir sa odećom.

Nakon premazivanja ne tretirati obolelo mesto sapunom ili bilo kakvim drugim hemijskim sredstvima min. 7 dana. Dodir sa vodom ne smeta melemu,

Za vreme terapije koristiti isključivo pamučnu odeću. Ne tretirati velike površine tela zbog moguće pojave alergijske reakcije na Ihtiol i Salicil.

Napomena, pre upotrebe preparata, o neželjenim reakcijama na preparat konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.

* Za vreme terapije nije potrebna nikakva dijeta, ali je preporuka da se upotrebljava pamućna odeća da bi koža mogla da diše, izbegavanje jakih hemijskih sredstava za ličnu higijenu koji iritiraju kožu, izbegavati konzumiranje hrane za koju se zna da moze izazvati alergijsku reakciju (agrumi, jagode, jaja, mleko, orasi, konzervirana hrana...), sprečiti preterano isušivanje kože i upotrebljavati hidratantne kreme za negu kože dobrog kvaliteta (za to je najpogodnija krema na prirodnoj osnovi, bez konzervansa i jakih mirisa). U procesu lečenja ekcema najbitnija je stalna hidratacija kože kao i izbegavanje dugih toplih kupki.

* Sastav: Vaselin, Lanolyn, Ichthyolum, Sallycilum, Oenothera Biennis Ex.,Hypericum perforatum Ex.,Fish Oil

* Atest i odobrenje za stavljanje u promet proizvoda je izdao "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju"

* Rok trajanja 12 meseci

* Samo za spoljnu upotrebu isključivo po priloženom uputstvu

* Melem čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece

* Pakovanje melema: 60 mlRegistracijom i poručivanjem melema dobićete poklon. Nedeljni Bilten 501 Kućni Lek na vaš email. Tretmani vredni poverenja za uobičajene zdravstvene probleme.

Staroplaninski melem se pokazao i dokazao u borbi sa hemoroidima. Dobijate garanciju, nestaje svrab, bol i krvarenje od hemoroida, ukoliko pažljivo pratite naša uputstva. Ukoliko ste zadovoljni recite svima, a ukoliko pak niste onda recite nama i mi cemo Vam VRATITI novac u celosti na adresu na koju smo Vam melem i poslali.
 


Poručite melem klikom na zeleno dugme na vrhu stranice. Stavićete melem u vaša kolica, registrujte se, potvrdite poruđbinu i odmah vam šaljemo. Plaćate pouzećem kada vam kurir donese melem, plaćate poštarinu.

Kada poručite melem na vaš email će vam stići potvrda porudžbine. Ako vam na email nestigne potvrda porudžbine, onda NISTE poručili melem. Nakada se desi da ljudi poruče melem ali se registruju bez potvrde porudžbine. Posle registracije trebate da potvrdite porudžbinu. Molimo vas pogledajte vaše email sanduče kada poručite, ako nemate potvrdu porudžbine, prijavite se na vaš nalog i potvrdite porudžbinu. Pogledajte video, poručivanje u-dva-koraka.


poruči u-dva-korakaStaroplaninski melem uklanja svrab, bol i upalu od ekcema. 

Biljni lekoviti preparat za zdravlje i lep dan. Melem vam stiže za 24h. Poručite melem klikom na zeleno dugme na vrhu stranice. Ako imate dodatnih pitanja, uvek nas možete kontaktirati.
Share, podeli

Vaša IP Adresa je: 54.224.50.28
Copyright © 2014 kavanali. Powered by Zen Cart