melem za Akne [69-100] - rsd_1,280.00 : Melem - hemoroidi * akne * psorijaza * bradavice * kurje oko * ekcem, Staroplaninski melem - hemoroidi * akne * psorijaza * bradavice * kurje oko * ekcem
Staroplaninski melem

Korpa

(0 proizvod)

melem za Akne

rsd_1,280.00

Dodaj u kolica:
Magično dejstvo
tretman za uklanjanje akni


Vratite lepotu i zablistajte. Staroplaninski melem za akne je biljni melem od lekovitog bilja napravljen po receptima gorštaka. Melem veoma uspešno deluje na seboreju, povećano mašćenje kože je jedan od uzročnika stvaranja akni. Seboreja je povećano lučenje loja (sebum), što se ispoljava pojačanim mašćenjem kože.


" Poštovani, dobar dan. Juče mi je stigao melem , namazala sam ga
sinoć i nemam nijednu novu aknu na licu , a one stare je u velikoj meri sasušio. Prvi utisci: prezadovoljna sam !
Jana Ilić."" Naručila sam Vaš melem za akne pre jedno 20 dana,rezultati su sjajni prezadovoljna sam,akne su se povukle,e sad bih htela da vas pitam da li će se daljom terapijom povući i fleke od akni?

Dragana."Moderna medicina i farmacija se i pored sve novijih i bezbrojnih preparata često vraća proučavanju biljnih sirovina kao izvora lekova u prirodi, odnosno kao sirovine za proizvodnju lekova u farmaceutskoj industriji. U prirodi, kako u drugim zemljama tako i u našoj, ima mnogo lekovitih biljaka ali se one većinom ne mogu koristiti direktno za lečenje, već lekovitost dolazi tek posle priprema, obrade od stručne osobe za tu oblast.

Staroplaninski melem predstavlja produkt simbioze tradicionalnog sa modernim, odnosno tradicionalne recepture u kombinaciji sa modernim dostignućima farmaceutske tehnologije.

Osnovu za spravljanje Staroplaninskog melema čine sinergija eteričnih ulja i macerata tri vrste biljaka: Kantarion, Noćurak i Ihtiol. Biljke se beru u srcu nacionalnog parka Stara planina u ataru sela Velika Lukanja. Eterična ulja se destilišu, nosilac melema je prirodna celuloza koja je rastvorena u organskim rastvaračima.

psorijazatretman za psorijazupreparat za psorijazu

Glavni aktivni sastojak Staroplaninskog melema je Ihtiol, ta bituminozna supstanca je bogata fosiliranim ostacima ribe te stoga Ihtiol sadrži velike kolicine Sumpora i Fosfora kao i Ribljeg ulja. Drugi aktivni sastojak je Salicilna Kiselina koja proizvodu daje jak keratolitički efekat koji je neophodan u odstranjivanju gornjih slojeva oštećenog epiderma kože i ujedno omogućava ostalim aktivnim sastojcima da nesmetano dopru i aktivno deluju na unutrašnje kožne regije.

Od ostalih aktivnih sastojaka je Ekstrakt Žutog Noćurka (Oenothera Biennis) koji je idealan u tretmanu akni i Ekstrakt Crvenog Kantariona (Hypericum Perforatum) koji deluje na regeneraciju i upalne procese kože. Sinergija pomenutih aktivnih sastojaka daje melemu veoma jako i magično dejstvo protiv upalnih procesa na koži. Vaša koža će dobiti zdrav i lep izgled.  • Staroplaninski melem je registrovan i atestiran preparat. Atest za melem je izvršio "Institut za javno zdravlje u Nišu - Centar za higijenu i humanu ekologiju" zavedeno pod brojem N-1126 od 08.04.2008.god.
  • Kontraindikacija nema. Korišcenje preparata sa Ihtiolom kod odredjenih osoba može dovesti do blage iritacije kože. U tom slučaju napraviti pauzu u tretmanu i savetovati se sa dermatologom. Zbog prisustva aktivnog sastojka u proizvodu - Salicilne kiseline, nije preporučljivo tretiranje velikih kožnih površina te se u tom slučaju preporučuje prvih 4 nedelje tretman na delovima kože do 1% tela (to je površina tri šake).
  • Garancija. Garantujemo vam da ćete dobiti drastično poboljšanje i povlačenje oštećenih i obolelih kožnih lezija, ukoliko pažljivo pratite naša uputstva.  Ukoliko ste zadovoljni melemom, recite svima, a ukoliko pak niste onda recite nama i mi cemo Vam VRATITI novac u celosti na adresu na koju smo Vam melem i poslali.  • Melem uspešno deluje na seboreju, povećano mašćenje kože
  • Melem je efikasan za lečenje apcesa, gnojne promene na koži kao što su čirevi i akne
  • Melem za zdrav i lep izgled

* Nanositi melem na obolelo mesto Jednom do dva puta dnevno. Od toga jednom obavezno pre spavanja. Melem mažete na kožu u tankom sloju.Nakon premazivanja dobro utrljati i ostaviti desetak minuta nepokriveno i onemogućiti dodir sa odećom. Nakon premazivanja ne tretirati obolelo mesto sapunom ili bilo kakvim drugim hemijskim sredstvima min. 7 dana. Dodir sa vodom ne smeta melemu. Za vreme terapije koristiti isključivo pamučnu odeću. Ne tretirati velike površine tela zbog moguće pojave alergijske reakcije na Ihtiol i Salicil.

* Za to vreme nije potrebna nikakva dijeta.

* Trajanje tratmana minimum 30 dana

* Kontraindikacija nema

* Sastav: Vaselin, Lanolyn, Ichthyolum, Sallycilum, Oenothera Biennis Ex.,Hypericum perforatum Ex.,Fish Oil
 
* Rok trajanja 12 meseci

* Samo za spoljnu upotrebu isključivo po priloženom uputstvu

* Melem čuvati na tamnom i suvom mestu van domašaja dece, na temperaturi do 20 C

* Nema starosnog ograničenja na korišćenje melema

* Pakovanje melema: 60 mlRegistracijom i poručivanjem melema dobićete poklon Nedeljni Bilten 501 Kućni Lek na vaš email. Tretmani vredni poverenja za uobičajene zdravstvene probleme.

Uz pomoć Staroplaninskog melema u roku od 14 do 30 dana dobićete drastično poboljšanje kože. Garantujemo vam da ćete dobiti drastično poboljšanje i povlačenje oštećenih i obolelih kožnih lezija, ukoliko pažljivo pratite naša uputstva.  Ukoliko ste zadovoljni melemom, recite svima, a ukoliko pak niste onda recite nama i mi cemo Vam VRATITI novac u celosti na adresu na koju smo Vam melem i poslali.


Poručite melem klikom na zeleno dugme na vrhu stranice. Stavićete melem u vasa kolica, registrujte se, potvrdite poruđbinu i odmah vam šaljemo. Plaćate pouzećem kada vam kurir donese melem, plaćate poštarinu.

Kada porucite melem na vaš email će vam stići potvrda porudžbine. Ako vam na email nestigne potvrda porudžbine, onda NISTE poručili melem. Nakada se desi da ljudi poruče melem ali se registruju bez potvrde porudžbine. Posle registracije trebate da potvrdite porudžbinu. Molimo vas pogledajte vaše email sanduče kada poručite, ako nemate potvrdu porudžbine, prijavite se na vaš nalog i potvrdite porudžbinu. Pogledajte video, poručivanje u-dva-korakaporučivanje u-dva-korakaNapomena pre upotrebe preparata, o neželjenim reakcijama na preparat konsultovati se sa lekarom ili farmaceutom.
 Share, podeli

Vaša IP Adresa je: 54.224.50.28
Copyright © 2014 kavanali. Powered by Zen Cart