Popunjavaj ankete, malim koracima do dodatne zarade

popunjavaj-ankete-dodatna-zarada-od-koje-neces-postati-milioner

Popunjavaj ankete, dodatna zarada preko Interneta

Dodatna zarada koja te neće pretvoriti u milionera ali će poboljšati tvoje finansije. Pare su pare, i svaki dinar se računa na tvom putu ka milionima. Zaradi popunjavajući ankete, jednostavna i proverena dodatna zarada preko interneta. Besplatno je !

Pre nego što počneš da čitaš o ovoj jednostavnoj dodatnoj zaradi preko interneta, da napomenem, ovo je servis namenjen samo korisnicima interneta iz Srbije. Moglo bi se reći da je ovo ekskluzivni klub namenjen samo ljudima iz Srbije. Postani član – klikni ovde

Servis za ankete “Ja Znam“ je registrovana firma za istraživanje tržišta koja svojim članovima periodično šalje anketu na email da je popune i zbog toga ih nagradi bodovima. Presek stranja je svaka tri meseca i svoje bodove možeš zameniti za nagrade, kupone, dopune. Mada ja uvek uzmem bon koji mogu da unovčim u super marketu. Ocenite članak, ostavite komentar.

Sve je provereno i regularno, meni uskoro treba da stigne novi bon. Kada ti stigne bon to izgleda ovako.

Bon iz 2019 god.

dodatna-zarada-aknete

 

Jednostavno zaradi iznoseći svoje mišljenje. Ako se pitaš zašto bi ti neko dao novac za tvoje mišljenje  ?

* Zato što tvoje mišljenje vredi

* Utičeš na stvaranje proizvoda i usluga po tvojoj meri

* Bićeš deo tima koji kreira marketinške kampanje

Ja sam počeo sasvim slučajno. Kada dobijem anketu, popunim je bez imalo nade da ću zaraditi. Ali se ispostavilo da je to ozbiljna firma koja isplaćuje svoje članove. To su dokazali kada su mi poslali bon od 1.000 dinara kada sam skupio 1.000 bodova. Bon sam unovčio u Maxi radnji za robu u vrednosti od 1.000 dinara, to je isto kao da su ti dali novac. Isto tako i ti možeš da zaradiš.

dodatna-zarada-aknete

 

dodatna-zarada-aknete

 

dodatna-zarada-aknetedodatna-zarada-aknete

Kada se registruješ u svakom trenutku možeš proveriti stanje bodova ili pristupiti tvojim korisničkim podacima tako što ćeš u delu pristup profil podacima u predviđeno polje uneti tvoju e-mail adresu i dobićeš poruku sa profil podacima. Takođe, ovi podaci će ti biti poslati u svakom pozivu za anketu.

Isplate se vrše kvartalno. Kada prikupiš dovoljan broj bodova dobićeš e-mail poruku sa linkom za pristup nagradnom katalogu u kome ćeš moći da se prijaviš za isplatu, odnosno da zameniš svoje JaZnam bodove za praktične nagrade. Ukoliko u predviđenom periodu ne izabereš nagrade, neiskorišćeni bodovi biće preneti u naredni kvartal. Ja uvek biram bon, jer on je isto kao da si dobio novac.


Za prijavu na web panel JaZnam unesi tvoju adresu elektronske pošte (e-mail). postani član – klikni ovde
Posle toga ćeš popuniti tvoj profil sa tvojim podacima. Upiši tvoje prave podatke.


Da ne bude da sam dobio bon i nikad više. Baš naprotiv, novi stižu ! Evo još jedan bon iz 2017 god.

dodatna-zarada-aknete

Nagradni Sistem * povećaj zaradu 10 puta

Web panel JaZnam svoje članove nagrađuje sa JaZnam bodovima.

Vrednost jednog boda iznosi jedan dinar.

Prve bodove dobijaš prilikom prijave na panel kada postaneš član, pri čemu ti poklanjaju 100 bodova.

Poklanjaju ti dodatnih 10 bodova za svaku anketu koju popuni “prijatelj“ koji se na panel prijavi preko tvog registracijskog linka koji će ti poslati na e-mail prilikom prijave, a kasnije će ti ga slati u svakom pozivu za učestvovanje u istraživanju. Pravo na dodatne bodove imaš tokom prve 4 godine članstva tvog “prijatelja“.

JaZnam bodove dobićeš za svaku popunjenu online anketu. Bodovi koje ćeš dobiti za popunjavanje određene ankete zavise od dužine ankete, što će biti navedeno u pozivu za svaku anketu koji dobiješ putem elektronske pošte (e-mail). Što više anketa popuniš, više bodova osvajaš. Koliko i kada će ti poslati anketa mesečno zavisi od njih, meni šalju oko jednu anketu mesečno, mada će to u budućnosti da se poveća.

Kao član panela možeš bodove iskoristiti tako što ćeš ih unovčiti ili zameniti za vaučere (vrednosne bonove).

Na svakih 2.000 bodova možete zatražiti isplatu na tekući račun. Pri tom je potrebno da potpišeš ugovor o autorskom delu koji će ti biti dostavljen na kućnu adresu i isti im vratiš (troškove slanja ugovora snose oni). Na svakih 1.000 bodova možeš izabrati opciju zamene za vaučere za kupovinu (na internetu, u raznim prodavnicama, dopune za mobilni telefon,…).

 

dodatna-zarada-aknete

Saveti

  • Da bi postao poželjniji član i dobijao češće ankete, popunjavaj anketu u celosti i odgovaraj iskreno
  • Tokom registracije upiši tvoje prave podatke, da se uvere da ti prava osoba a ne bot
  • Promoviši svoj registracioni link da se ljudi učlane preko tebe jer time možeš mnogo više da zarađuješ
  • Strpljenje, popunjavaj anketu kada ti stigne, celu do kraja i novac će doći
  • Tokom registracije, upiši tvoju pravu email adresu, to je bitno jer ti na tvoj email stiže link od ankete. Pre slanja registracije, proveri da li si ispravno upisao tvoju email adresu.
  • Ovo je dodatna zarada, nešto kao usput, da dopuniš novčanik. Lep je osećaj kada ti stigne bon koji potrošiš u prodavnici a znaš da skoro nisi prstom mrdnuo da ga zaradiš.

Popunjavaj ankete savesno i novac će da dođe. A sada postani član, podeli svoje mišljenje i zaradi taj novac !

Ocenite članak, ostavite komentar.

Za prijavu na web panel JaZnam unesi tvoju adresu elektronske pošte (e-mail). Postani član – klikni ovde

 

Ocenite članak, ostavite komentar ⬇️

guest
Ocenite članak od 1 do 5
Da li vam je članak pomogao ?
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments