Uštedi vreme i olakšaj svoj posao – menađer projekata je tu, BAMMM !!!

usteda vremena

Uštedi vreme. Podigni organizaciju posla na viši nivo. Lakše sarađuj sa drugima. Pristupaj svom poslu sa bilo kog računara. Zameni gomilu aplikacija, servisa i zameni sve to sa jednom aplikacijom.

Dejan sa Kavanali.com Prvo sam vodio zadatke na papiru, pa sam počeo koristiti Google kalendar i sve više aplikacija sam ubacivao u posao, što je počelo da mi uvodi konfuziju. Čitajući knjigu Bojana Lekovića “Medvedi na putu“ o stvaranju KupujemProdajem sajta, spomenuo je da su i oni imali problem upravljanja zadacima, delegiranju i izvršavanju istih, pa su razmatrali menađer projekata Asanu. To me je pokrenulo da razmotrim takvu vrstu aplikacije.
 
U vreme odluke za KupujemProdajem nije postojao ClickUp, ali danas ga imamo i njega sam odabrao jer nudi sve moćne opcije kao Asana i ostali menađeri projekata ali mu je bolja ponuda za besplatan nalog i bolja cena za plaćeni nalog.
 
ClickUp je odličan za ljude koji rade samostalno, za saradnju i timove. Nisam imao pojma o ovakvoj vrsti aplikacija i savladao sam je za dve nedelje. Njihova podrška je odlična i ima mnogo materijala na YouTubu. Počeo sam sa besplatnim nalogom i kasnije sam se prebacio na plaćenu ( imam i kod za popust 30% ) jer sam hteo da koristim neke funkcije koje postoje samo u plaćenoj verziji.
Mnogima, možda i tebi će besplatna verzija da bude sasvim dovoljna. Probaj i sam vidi koliko će život da ti bude lakši i organizovaniji sa jednim menađerom poslova kao što je ClickUp.
 
 
Da li ste znali da je preko 100.000 timova prešlo na ClickUp ?
Svakodnevno čujem, jedan od najvećih razloga su jednostavnost ClickUp-a.
Moj omiljeni, Embed prikaz, omogućava vam da radite iz bilo koje aplikacije koju već koristite, kao što je Google tabele u ClickUp-u
 
Oh, i ako vam stvari ne idu na ruku, stručni tim ClickUp za trenere može da vam pomogne da naučite ClickUp u besplatnom 30-minutnom pozivu!
 

ClickUp™ | Jedna aplikacija koja će ih sve zameniti

Pojednostavite vaš posao i uradite više.
Planirajte, pratite i upravljajte bilo kojom vrstom posla ili upravljajte projektima koji se prilagođava vašim potrebama i vašeg tima.
 
ClickUp jako dobro zamenjuje Asana Monday Jira
 
Okupite sve i ćaskajte.
Radite pametnije kao tim uz ćaskanje u realnom vremenu. Označite pojedince ili grupe, dodelite komentare za zadatak da biste zajedno uradili više.
 
ClickUp jako dobro zamenjuje SlackMS TeamsGoogle Hangouts
 
Postavite ciljeve i brže ih realizujte.
Ostanite na pravom putu da postignete svoje ciljeve sa ciljevima za izvršenje zadataka, brojevima, novčanim vrednostima i još mnogo toga. Pratite napredak u realnom vremenu povezujući zadatke sa ciljevima i održavajte svoje ciljeve organizovanim pomoću foldera ciljeva.
 
ZAMENJUJE Lattice Gtmhub 7geese
 
 
Vidite svoj posao, svoj način.
Bavite se poslom iz bilo kog ugla sa 20+ prikaza u realnom vremenu koji se prilagođavaju vašim potrebama. Pratite zadatke na listi, ažurirajte tokove rada na tabli, prevucite i otpustite rokove u kalendaru i još mnogo toga.
 
ZAMENJUJE Monday Jira Trello
 
Dokumenti. Najmoćniji na svetu (i zabavni)
Iznesite svoje ideje, olakšajte život sa tablama.
 

💯Čestitamo ✨ ti si srećni posetilac sajta ! Osvojio si pozivnicu za privatnu zajednicu na Viberu

 

Komentari ostalih korisnika ClickUp-a

Zeke Baez “ Da, to je tačno, počeo sam od ponedeljka i to je najbolja odluka koju sam doneo od kada sam rekao da svojoj ženi.
 
Evan Starr “Vi momci se zaista uradili posao. Moji saradnici su svake nedelje zadivljeni koliko novih funkcija i poboljšanja pokrećete! Kao Angular programer, ne mogu da zamislim koliko ste stvari za optimizaciju uložili da biste ga doveli tamo gde jeste.
 
Antti Laitinen “ Tokom poslednjih nekoliko godina prošao sam kroz niz različitih alata za upravljanje projektima i mogu reći da je po mom iskustvu ClickUp daleko najbolji! Kao što su mnogi već rekli, čak i besplatna verzija je raznovrsnija od plaćenih verzija mnogih konkurenata. Dakle, vrednost za novac plaćene verzije je odlična. Takođe je zaista posebno koliko slušaju svoje klijente i dodaju ili poboljšavaju funkcije koje su važne korisnicima. Hvala za to!
 
Niclas 💤 (@pLoLock) “ Upravo sam otkrio @ClickUp_app i zaboga al je moćan! Zbogom Asana, zbogom Toggl, zdravo produktivnost!
 
 
Damien Lamar (@damienlamar) “ Fantastičan! Elegantan, funkcionalan i najbolji softver za upravljanje sadržajem koji sam iskusio u decenijama. Veruj mi. Skoro sam ih sve testirao. ClickUp 2.0 je put budućnosti.
 
 

Najčitaniji članak besplatni domaći tv kanali za android TV i mobilni Kavanali

clickup

Ocenite članak, ostavite komentar ⬇️

guest
Ocenite članak od 1 do 5
Da li vam je članak pomogao ?
0 Komentara
Inline Feedbacks
View all comments