Besplatni domaći TV kanali u inozemstvu – exyu kanali u Americi, Njemačkoj, Kanadi i drugim zemljama

Besplatni-domaći-tv-kanali-u-inostranstvu-exyu-kanali

Članak ažuriran 05. jan, 2023.

dejan čorba Kreator članka

Provjereno rješenje kako besplatno gledati domaće TV kanale u inozemstvu u Americi, Njemačkoj, Kanadi i drugim zemljama. Uživat ćete u besplatnim TV kanalima, filmovima i serijama iz bilo koje zemlje.

Odricanje od odgovornosti: Ovaj kratki vodič služi samo u svrhu demonstracije i ne možemo vam preporučiti da ih koristite u komercijalne svrhe. Postoji mogućnost da određeni TV kanali, filmovi itd. neće biti dostupan ni u jednom trenutku.

✨ Najčitaniji članak, Šećer u krvi tabela vrednosti.

Kako besplatno gledati domaće TV kanale u inozemstvu

Ako ste iz Hrvatske, Crne Gore ili Bosne, pitajte svog operatera kablovske televizije postoji li paket za gledanje TV kanala preko Interneta.

Da li vam je članak pomogao? Objavite komentar

Prije odlaska u inozemstvo, ako kod kuće već imate paket nekog kablovskog operatera ili imate prijatelja, rođaka koji ga ima. Možete besplatno gledati TV kanale u inozemstvu putem korisničkog računa na svom mobitelu, tabletu, laptopu ili Android TV-u. Sve što trebate su pristupni podaci ( korisničko ime i lozinka ), račun kablovskog operatera i internetska veza.

Besplatni-domaći-tv-kanali-u-inostranstvu-exyu-kanali-01

Neki kablovski operateri kao što je Eon računa dobiva i SBB račun preko kojeg vidi svoje korisničke podatke i uređaje priključene na njegov Eon račun. Svaki račun može spojiti do pet uređaja i gledati Eon kanale putem interneta. Možete izbrisati uređaje sa svog računa i dodati nove. Kanale možete gledati na računalu ili prijenosnom računalu putem internet preglednika ( Google Chrome, Firefox i sl. ), a ako želite gledati putem mobitela ili TV-a, onda morate instalirati Eon Android aplikaciju iz Google play trgovine.

Ako ne znate svoje pristupne podatke s kablovskog računa, otiđite u poslovnicu, ponesite osobnu iskaznicu i ugovor ( jer piše Vaš korisnički broj ). Ako ne znate gdje vam je ugovor, onda to može riješiti vlasnik računa s osobnom iskaznicom.

Za svaki slučaj, provjerite u uredu kabelskog operatera možete li gledati kanale online kada ste u inozemstvu, postoji li geoblokiranje. Na primer Sbb Eon ima geoblokiranje ( sadržaj se može pogledati samo u jednoj zemlji ). To se posebno odnosi na televizijske stranice. Ove stranice imaju ograničen pristup svom sadržaju na temelju geografske lokacije korisnika ( nećete moći gledati TV uživo putem interneta ). U nastavku ćete pronaći rješenje za problem geoblokiranja, ako postoji 🙂

Geo blokiranje

Možda nećete moći gledati TV kanale u inozemstvu, Americi, Njemačkoj, Kanadi i drugim zemljama. To je najčešće zbog razloga autorskih prava i licenciranja. Kanali i sadržaj licencirani su za ekskluzivna prava raznim emiterima. To znači da ne možete pristupiti domaćim programima u inozemstvu, čak i ako ste to platili. Na primjer, ako je vaša omiljena TV emisija licencirana za TV1 u BiH, nećete je moći gledati izvan Bosne i Hercegovine. Budući da drugi kanal emitira na vašoj trenutnoj lokaciji.

Domaćim kanalima vjerojatno ne možete pristupiti iz inozemstva, jer kabelski operater ima ugovore o licenciranju sa stotinama pružatelja sadržaja. I svi nude slične uvjete. Stoga ima smisla jednostavno ograničiti pristup kanalu, a ne emisijama.

Ako posjetite TV web stranicu ili koristite njihovu aplikaciju, možda ćete vidjeti poruku “Naše usluge nisu dostupne u ovoj zemlji.

Ova ograničenja ovise o vašem zemljopisnom položaju ( zemlji u kojoj se nalazite ). Pružatelj usluga mora odrediti gdje se svaki korisnik nalazi. Uobičajena je praksa korištenje tehnika geolokacije. Korisnikova IP adresa obično se provjerava nalazi li se na popisu dopuštenih lokacija ili na popisu blokiranih lokacija. Rezultat ove provjere određuje hoće li sustav dopustiti ili blokirati pristup TV kanalima.

Rješenje za gledanje TV kanala preko interneta u inozemstvu

Rješenje je VPN ( virtualna privatna mreža ). To je softver koji može oponašati vašu lokaciju bilo gdje u svijetu.

Kada se povežete na VPN poslužitelj, on je posrednik između vašeg uređaja ( mobilnog, prijenosnog, TV-a ) i web stranice koju želite posjetiti. Na primjer, kada posjetite web stranicu iz Njemačke, Austrije ili Švicarske putem VPN poslužitelja, ona posjećuje TV web stranicu kao da ste u Hrvatskoj, Srbiji, Bosni ili Crnoj Gori.

Tada web stranica vidi da je posjećuje VPN poslužitelj, a ne vaš uređaj ( mobilni, tablet, TV ili prijenosno računalo ) koji se nalazi u Njemačkoj, Kanadi ili Francuskoj. VPN poslužitelj prikazuje IP adresu koja se nalazi na popisu dopuštenih zemalja za određenog kabelskog operatera. I tada web stranica daje puni pristup svom sadržaju. A VPN poslužitelj šalje sadržaj natrag na vaš uređaj.

hemoroidi

Tako možete imati domaće programe u inozemstvu, kao da ste kod kuće. VPN poslužitelj je vaš pristup deblokiranju online TV kanala u inozemstvu. Srpska, hrvatska, bosanska ili crnogorska televizija kao u domovini.

Da li vam je članak pomogao? Objavite komentar

Na primjer, s VPN poslužiteljem u UK-u možete gledati BBC iPlayer. Također možete gledati američki Netflix s poslužiteljem u SAD-u.

Ex yu tv kanali uživo besplatni – vodič za odabir VPN usluge

  • Prvo odaberite VPN uslugu
  • Napravite račun i platite VPN uslugu ( možete platiti samo jedan mjesec, cijena oko 12 USD )
  • Preuzmite, instalirajte i pokrenite VPN program
  • U programu odaberite poslužitelj koji se nalazi u vašoj zemlji (odaberite svoju zemlju)
    Kliknite gumb “Poveži“.
  • Pokrenite Android aplikaciju ili TV web stranicu u svom internet pregledniku i uživajte u domaćim TV kanalima u inozemstvu putem interneta

Najčitaniji članak besplatni domaći tv kanali u inostranstvu

Najbolja VPN usluga za Web exyu tv u inozemstvu

Kvalitetna VPN usluga nudi jednostavno korisničko sučelje. Brzina dovoljna za nesmetano gledanje TV-a i uspješno deblokiranje sadržaja.

Preporučamo jednu od ove tri VPN usluge koje se neprestano razvijaju i idu u korak s današnjom tehnologijom. Ove VPN usluge pokazale su se izvrsnim za gledanje TV kanala putem interneta. Ako radite ili studirate u inozemstvu, ako ste na odmoru ili poslovnom putu na nekoliko dana i ne želite puno trošiti, bilo koja od ove tri VPN usluge odličan je izbor.

Jedna od najstarijih i najpoznatijih privatnih net VPN usluga na tržištu

Express VNP nudi mnoge prednosti kao što su kompatibilnost s nekoliko lokalnih verzija Netflixa, velike brzine i širok raspon zemalja za povezivanje. Osim toga, sav njegov različit izvorni softver omogućuje vam jednostavno povezivanje s bilo kojom platformom, čak i s Androidom i iOS-om.

Express je na tržištu već dugi niz godina i korisnici su ga počeli hvaliti od samog početka. To je doista solidna usluga koja pruža brzu i pouzdanu privatnu mrežu. Možete gledati BBC iz inozemstva ili nabaviti američki Netflix u Velikoj Britaniji. Da ne spominjemo da njihovi serveri pokrivaju veći dio planete, čak 145 zemalja, uključujući Francusku, Quebec, Belgiju, Švicarsku.

Ovaj VPN je dostupan na svim platformama ( Android, Win, iOS ). Express VPN je prilagođen torrentima ( možete pokrenuti P2P i preuzimati torrente anonimno ).

Cijena. Možda nije najjeftiniji VPN, ali dolazi s vrhunskom uslugom. Možete birati između tri paketa od 1 mjesec, 6 mjeseci ili 15 mjeseci. Naravno, najzanimljiviji paket je onaj godišnji s popustom od 49%. I nije tako skupo kada razmislite o svojoj privatnosti na internetu. Cijena je oko 12,95 USD za mjesec dana. Ako niste zadovoljni, možete otkazati pretplatu tijekom prvog mjeseca. I za taj mjesec nećete morati ništa platiti. To im je jamstvo povrata novca.

Korištenje Express VPN. Kada govorimo o kvaliteti takve usluge, treba spomenuti najčešće situacije u kojima se ona koristi. To je ono što je vama kao korisniku najvažnije, koliko odgovara vašim potrebama. kao što su streaming ( gledanje ), torrenting, igranje online igrica i radi li to u Kini.

Prednosti zaobilaženja geoblokade

Gledanje američkog Netflixa danas je de facto mjera popularnosti streaming servisa, ali i sinonim za geoblokiranje njegovog sadržaja. Za zaobilaženje takvih blokada potrebna je VPN usluga. Nažalost, bilo koji nije dovoljan za Netflix, jer ova tvrtka stalno pronalazi načine kako blokirati korištenje takvih usluga.

Express VPN je dovoljno dobar da zaobiđe sve prepreke koje Netflix postavlja pred njega i jedna je od rijetkih VPN usluga koja vam omogućuje pregled Netflix US kataloga.

Za torrente. Torrenting je jedan od najboljih načina za preuzimanje velikih datoteka. Zbog toga ga koriste mnoge velike tvrtke, ali zbog njegove velike popularnosti za dijeljenje datoteka, veliki broj ISP-ova usporava brzinu veze dok koriste takve protokole. Vrlo velik broj VPN usluga također zabranjuje torrentiranje putem svojih usluga. Express VPN je usluga koja se pokazala kao najbolja za torrenting. Preko njega P2P protokoli nisu zabranjeni i dobivate veliku brzinu.

Geo blokiranje u Kini. Kina je zemlja s najnaprednijim sustavom blokiranja prometa na svijetu, koji uspješno blokira gotovo sve VPN usluge, kako besplatne tako i premium. I vrlo velik broj takvih usluga jednostavno ne radi u Kini. ExpressVPN usluga je testirana u Kini i možemo vam reći da radi. Brzine su tijekom testiranja bile na zadovoljavajućoj razini s obzirom na to da kineske vlasti usporavaju sav internetski promet u inozemstvu.

Kao i kod druge dvije usluge, ako putujete u Kinu, nabavite uslugu prije prelaska granice.

Video igre. Kvaliteta igranja online videoigara s VPN uslugom ovisi o brzini i odazivu usluge. Usluge se testiraju puštanjem velikog broja popularnih naslova na raznim uređajima. Bit ćete ugodno iznenađeni. Odmah ćete primijetiti da je vaš ping ( odziv poslužitelja, povećan za 5 do 10% ). Što ovu VPN uslugu čini više nego dobrom za igranje igrica.

Ovo je cjelovito VPN rješenje koje može zadovoljiti mnoge različite potrebe. Dakle, dobro je za svakoga tko treba VPN jednostavan za korištenje i želi pristup kućnim TV kanalima s geo-blokatorom ili Netflixom.

Možete zaobići cenzuru u svim zemljama ( čak i u Kini ). I možete instalirati svoj VPN klijent na iPad, Android ili iPhone. Dobar je za korisnike koji žele gledati TV i preuzimati torrente bez ograničenja.

Iako ova VPN usluga nije savršena, nema većih nedostataka za korištenje. Među slabim točkama je cijena koja je nešto iznad prosječne cijene ostalih usluga. Također ne postoji integrirani NAT vatrozid bez IP obvezivanja. I unatoč pravilima bez zapisivanja, neki su podaci još uvijek pohranjeni ( vrlo ograničeni ).

Prosječna ocjena 9,8
Privatnost i sigurnost 9
Karakteristike 9
Brzina i performanse 9
Vrijednost za novac 9
Jednostavnost korištenja 9

Pozitivan
Velika brzina
Pokrivenost zemlje
Izvorne aplikacije za iPhone i Android
Nema zapisa (osim potrošnje)
P2P i BitTorrent dopušteni
Jednostavan za korištenje

Da li vam je članak pomogao? Objavite komentar

Negativan
Nije najjeftiniji VPN
Nekoliko opcija konfiguracije

Nova VPN usluga koja brzo napreduje od 2012

NordVPN ima sjedište u Panami, gdje ne postoji zakon o zaštiti podataka, ali tvrtka pruža sve potrebne usluge. Za pristup Nord VPN-u nije potrebna prijava, a VPN radi velikom brzinom i maksimalnom sigurnošću. Stoga je jedno od najboljih rješenja protiv internetske cenzure i državnog nadzora.

Prosječna ocjena 9,6
Privatnost i sigurnost 9
Karakteristike 9
Brzina i performanse 9
Vrijednost za novac 9
Jednostavnost korištenja 9.5

Pozitivan
OnionBrowsing poslužitelji
HTTP proxy je omogućen
NAT vatrozid je omogućen
DoubleVPN veza (multi-hop)
Politika bez zapisivanja i prilagođena torentima
Originalne aplikacije za iPhone i Android
6 više aplikacija

Protiv
Za korištenje PPTP / L2TP potrebna je ručna konfiguracija

Jeftini VPN s atraktivnim vrhunskim značajkama

VPN Surfshark  doista se može pohvaliti poslužiteljima velike brzine, neograničenim istodobnim vezama, bez zapisnika i mogućnošću pristupa, prijenosa ili preuzimanja bilo čega na Internetu. Za sada je sigurna da ova usluga odlično funkcionira i svakako razmislite o kupnji ove usluge.

VPN Surfshark d.o.o. od 2018. pruža svoje usluge s Britanskih Djevičanskih otoka, baš kao i stari dobri ExpressVPN. Lokacija sjedišta tvrtke vrlo je važna za zaštitu vaše privatnosti. To je zbog činjenice da na ovom teritorijalnom području nije proveden nijedan zakon o obveznom čuvanju podataka. To omogućuje Surfshark VPN-u da radi bez zapisnika ( što znači da ne pohranjuje korisničke podatke i sve njihove mrežne aktivnosti ). Možete biti i ostati anonimni na Internetu. Pogledajte najnoviju cijenu ove usluge.

Prosječna ocjena 9,5
Privatnost i sigurnost 10
Karakteristike 8
Brzina i performanse 9
Vrijednost za novac 9
Jednostavnost korištenja 10

Pozitivan
Velike brzine
Jednostavan za korištenje
Bez dnevnika
Pogodan za bujice
Kompatibilan je s američkim Netflixom
Pristupačne cijene

Negativan
Pridošlica u svijetu VPN usluga
Nema postavki zaštite od curenja IP-a

Zaobiđite besplatnu VPN uslugu

Vjerojatno možete potražiti neke besplatne VPN usluge. Nažalost, danas ništa zapravo nije besplatno. Organizacije koje nude besplatne VPN usluge nisu nevladine organizacije. Iza njegovih besplatnih usluga stoji mreža s hardverom, softverom i zaposlenicima. Infrastruktura koja je jako skupa. Zato moraju zaraditi, a vaša vrijednost je u vašim navigacijskim podacima ( podaci koji govore što radite na internetu ). Stoga će vaše podatke koristiti u komercijalne svrhe i prodati ih po najvišoj cijeni. Zaboravite svoju online privatnost uz besplatnu VPN uslugu.

Sljedeći problem je što besplatna VPN usluga općenito neće uspjeti otključati online TV uživo putem interneta u inozemstvu. Dakle, nije rješenje besplatno gledati TV. A njihova će brzina biti prespora za nesmetano gledanje televizije.

Kvalitetna VPN usluga nije besplatna. Ako vam ne treba dulje vrijeme, možete se pretplatiti na samo jedan dan ili mjesec dana. Ali ako se pretplatite na više od 6 mjeseci, možete dobiti puno nižu cijenu, uz popust od preko 50%.

Većina VPN usluga nudi jamstvo povrata novca. Možete se pretplatiti i isprobati njihove usluge, ako vam se ne sviđaju, otkazati pretplatu i dobiti puni povrat novca. Domaće TV kanale ćete imati u inozemstvu uz mala ulaganja.

Danas nije teško zaobići ograničenja gledanja domaćih programa u inozemstvu putem interneta. Postoji 100% zakonsko rješenje da dobijete TV u inozemstvu. A možete deblokirati internetsku TV u inozemstvu u roku od nekoliko minuta s bilo kojeg mjesta pomoću tehničkog rješenja kao što je VPN usluga.

Sada možete gledati svoje omiljene TV emisije na mreži. Hrvatska, srpska, bosanska, crnogorska televizija na svim Vašim uređajima u inozemstvu.

Da li vam je članak pomogao? Objavite komentar

Objavite komentar ⬇️⬇️⬇️

Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Sladana
Sladana
21/11/2022 19:34

Zelim vasu uslugu,ali ne uspjevam u tome,mozete mi pomoci.Hvala