Besplatni kućni TV kanali za android TV i mobitel

besplatni-tv-kanali-za-android

Članak ažuriran 12. sep, 2023.

dejan čorba Kreator članka

Najtraženiji sportski, filmski, zabavni, informativni, dječji, glazbeni, domaći i strani televizijski kanali od sada su vam potpuno besplatno na dohvat ruke.

Odricanje od odgovornosti: ovaj kratki vodič služi samo u svrhu demonstracije usluge, ne jamčimo pouzdanost usluge jer nisu pod našom jurisdikcijom i ne možemo vam preporučiti da ih koristite u komercijalne svrhe. Postoji mogućnost da određeni TV kanali, filmovi itd. neće biti dostupan ni u jednom trenutku.

Sadržaj

Najčitaniji članak besplatni domaći tv kanali u inostranstvu

Besplatni TV kanali uživo Hrvatska, Srbija, Slovenija, Crna Gora, Republika Srpska, Federacija BiH, Makedonija. Gledajte nacionalne, međunarodne, dokumentarne, filmove, sportske, glazbene, dječje kanale i najnovije filmove, crtiće, kao i dokumentarne filmove s redovitim ažuriranjima i umetanjem novih naslova, sve s titlovima.

Provereni tv online servis Kodi Balkan

Kodi Balkannudi vam pristup svim otključanim kanalima, filmovima, serijama na jednom mjestu i sve to besplatno i bez reklama. Kodi je medijski centar otvorenog koda koji vam omogućuje upravljanje svim medijskim sadržajem, kao i pristup sadržaju koji se nudi putem internetskih usluga. To je besplatan softver otvorenog koda koji radi na Android telefonima, pametnim televizorima ili računalima.

Da li vam je članak pomogao? Objavite komentar

Dobivate TV kanale bez ikakve dodatne financijske naknade, dobivate najbolje filmske, sportske i dokumentarne premium pakete, bez obzira u kojoj se zemlji nalazite, KODIBALKAN EXYU IPTV vam je uvijek dostupan.

Kodove možete koristiti u Njemačkoj, Austriji, Švicarskoj i drugim zemljama. Kodi je jednostavan media player za audio, video i video reprodukciju. Kao BS player, Winamp player, Windows media player.

Ovaj fenomenalni online TV servis pruža mogućnost gledanja (TV uživo), imat ćete praktički sve otključane TV kanale uživo bez one strašne poruke na ekranu “Ne postoji pravo emitiranja za ovaj sadržaj”. Domaće i strane TV kanale visoke razlučivosti gledat ćete bez satelitske antene, bez pretplate na kabelsku samo uz internet vezu.

Ako sada želite isprobati KODIBALKAN IPTV na svom računalu ( Windows ), preuzmite Balkan Green, preuzmite, instalirajte i gledajte TV kanale. Balkan GREEN ne prodaje IPTV liste ( ako želite stabilnu IPTV listu, možete je pronaći kod IPTV provajdera Shark i Tvviet ). Lako i brzo pristupite audio ili video sadržaju koji ste dugo tražili bilo gdje u svijetu. Tim Kodi Balkan GREEN naporno radi na ažuriranju verzije kako biste mogli pristupiti najboljem i najkvalitetnijem sadržaju.

Ovdje preuzmite instalacijski program za Windows, preporuka je GREEN build.

hemoroidi

Ako želite instalirati ovu uslugu na svoj Android uređaj ( mobilni telefon, TV Box, Android TV ) instalirajte Kodi s Google Playa, trenutno je podržan samo Kodi 18. Ako vam se nudi verzija 19 na Google Playu, otkažite i pronađite drugo mjesto Cody 18.

Stremio je izvrstan za besplatno gledanje filmova i serija s titlovima

Stremio je servis uz koje možete gledati bilo koji film ili seriju potpuno besplatno s prijevodom u HD i 4K rezoluciji na bilo kojem uređaju, čak i na TV-u ali nema TV kanala uživo. Riječ je o besplatnom programu za Windows, Mac, Linux, Android i iOS koji služi kao player za reprodukciju video sadržaja s vašeg uređaja. Ovaj program to radi vrlo dobro i potpuno je legalan. S vremenom su korisnici ( programeri ) stvorili dodatke ( Add-ove ) za Stremio koji vam omogućuju gledanje video sadržaja s Torrenta i Netflixa.

Preuzmite Stremio s GooglePlayStore ili ako ne uspije, preuzmite instalaciju na komp, prenesite na USB i instalirajte s USB-a na TV. Napravite račun (odaberite i unesite email i lozinku), da biste gledali filmove morate instalirati Add-ove u postavci i to je to 🙂

Da biste mogli instalirati aplikaciju na svoj Android TV, potreban vam je ES File Manager File Explorer, preuzmite ovaj upravitelj datoteka ili neki drugi koji vam više odgovara na GooglePlay.

Da li vam je članak pomogao? Objavite komentar

Stremio se distancirao odričući se odgovornosti za dodatke, pa ih korisnici instaliraju i koriste na vlastitu odgovornost. Zato preporučamo korištenje VPN usluga. Pogledajte preporuku najboljih VPN servisa.

Stremio nudi

 • Baza svih mogućih filmova, čak i onih koji se trenutno nalaze u kinima
 • Baza svih mogućih serija
 • Sadržaj s Netflixa, Amazona, iTunesa, Youtubea
 • Filtriranje video sadržaja
 • Pregledajte opise, najave, trailere, ocjene, žanrove ( filmove i serije )
 • Emitirajte na Chromecast ( ili sličan )
 • Cast prijevod bez dodatnog dekodiranja ( ne učitava sustav )
 • Mobilna aplikacija
 • Integracija s Trakt servisom
 • Stremio servisni račun

SFVIP Player za besplatne programe EX YU i Evropa – Robinhood TvPro

Robinhood TvPro je fenomenalno rešenje za Android Box, Andorid telefone. Za Windows je SFVIP player. Najbrže do sada otvara kanale, nema svakodnevnih ažuriranja lista kanala ili izvora. Uverite se sami. Preuzmite aplikaciju, instalirajte i pogledajte raznovrsnu ponudu TV kanala.

Odličan Popcorn Time za besplatne filmove i serije

Popcorn Time je višeplatformski, besplatni klijentski softver BitTorrent za Android i iOS, koji uključuje integrirani media player. Aplikacija pruža besplatnu “alternativu” uslugama za gledanje (streaming) video sadržaja na temelju pretplata kao što su Netflix, HBO GO itd. Uz lijep korisnički panel moguće je postaviti željeni titl, odabrati željenu rezoluciju, kliknuti gumb Play i gledati. Svi filmovi, serije su dostupni.

Mana mu je što je mala šansa da ćete pronaći neke domaće naslove, bilo da se radi o filmovima i serijama. Još jedan nedostatak, za razliku od Kodija i Balkan Green Build-a, Popcorn Time nema TV kanale.

No, dobra stvar je što je to stvarno multiplatformska aplikacija, dostupna za sve poznate operacijske sustave. Kada je u pitanju Android, on podržava sve verzije v.4. Ako ga želite instalirati, preuzmite datoteku ili je pronađite sami putem Google pretraživanja.

Preporučena brzina internetske veze za nesmetano gledanje online video sadržaja (streaming)

Video 4K rezolucija je 15 mbps ili brža
1080p video rezolucija je 10 mbps ili brža
720p video rezolucija je 6 mbps ili brža
480p video rezolucija je 2 mbps ili brža

Testirajte brzinu svog interneta.

Kada kupujete TV, obratite pažnju na

Android TV je TV s Android operativnim sustavom. Smart tv je TV čiji je operativni sustav baziran na Linuxu. Najčešće je to webOS s LG-om, Tizen sa Samsungom ili HomeOS. Danas postoji i Smart OS (kao što je Android TV 10).

Televizor obično ima instalirane aplikacije kao što su YouTube i internetski preglednik. No, ono što je bitno, na Smart TV-u nećete moći pokrenuti Kodi ili Popcorn, pa tako nećete moći besplatno gledati sve spomenute TV sadržaje. Preporuča se kupiti TV s Android operativnim sustavom.

Prednosti televizije preko Interneta

 • Bez ugovorne obveze
 • Bez mjesečne pretplate
 • Može zamijeniti kabelsku TV
 • Kada imate stari TV koji ne podržava DVB-T2 više nećete moći gledati digitalnu TV putem antene
 • Kad živite u inozemstvu, gledajte domaće TV kanale i slušajte domaće radio stanice
 • Ako volite gledati domaće serije
 • Nemate ograničenja za pretplatnike kabelske televizije poruka “nema sadržaja za ovaj sadržaj
 • Mogućnost korištenja računala ili telefona umjesto TV Boxa

Nedostaci televizije u odnosu na internet

 • Neophodno korištenje VPN usluge za održavanje vaše anonimnosti. Pogledajte preporuku
 • najboljih VPS servisa
 • Ponekad je slika prekinuta ili nema slobodnih izvora
 • Može potrajati dvije do pet minuta od trenutka kada je uređaj uključen da se TV kanal reproducira
 • Korisnička ploča nije prilagođena starijim osobama ( stalne promjene i to se vremenom poboljšava )
 • Česta ažuriranja popisa, dodataka i verzija
 • Ako u kući imate nekoliko TV uređaja, za svaki uređaj morate imati instaliran program

Da li vam je članak pomogao? Objavite komentar

Objavite komentar ⬇️⬇️⬇️

Subscribe
Notify of
guest
1 Komentar
Inline Feedbacks
View all comments
Zlatko milic
Zlatko milic
04/01/2023 15:36

Super