Kavanali autor i medicinski revizor

Tim za medicinske revizije (lekari) neumorno rade na obezbe─Ĺivanju nau─Źne ta─Źnosti i integriteta svih sadr┼żaja, proizvoda i usluga Kavanali-a.


Na┼ía medicinska mre┼ża je sastavljena od stru─Źnjaka i lekara (zdravstvenih radnika) iz istra┼żiva─Źkih institucija, profesionalnih organizacija i privatne prakse sa raznolikom i opse┼żnom ekspertizom u svojim oblastima.

Donose iskustvo iz ─Źitavog spektra medicinskih specijalnosti, kao i svoju perspektivu iz dugogodi┼ínje klini─Źke prakse, istra┼żivanja i radu sa pacijentima kako bi se osiguralo da ─Źitaoci Kavanali-a dobiju najkvalitetnije zdravstvene informacije.

Pre objavljivanja, lekari proveravaju ─Źlanke (revizija) kako bi osigurali da su informacije medicinski ta─Źne, a┼żurne sa trenutnim standardom nege (kako je odre─Ĺeno smernicama za dijagnostiku i le─Źenje) i da su ta─Źni citati istra┼żivanja. Kao takav, na┼í sadr┼żaj je ta─Źan odraz klini─Źkih razgovora koji se odvijaju u zdravstvu.

Lekari i medicinsko osoblje koje radi reviziju ─Źlanka je povezano sa kredibilnim medicinskim sajtovima kao ┼íto je Minstarstvo Zdravlja Srbije | Lekarska Komora Srbije | Institut za javno zdravlje Srbije ''Dr. Milan Jovanovi─ç Batut'' | UNICEF Srbija | Svetska Zdravstvena Organizacija | Komora medicinskih sestara i zdravstvenih tehni─Źara Srbije |

Kolektivno iskustvo lekara koji razvijaju sadr┼żaj mo┼że se videti u ─Źlancima koji osiguravaju da medicinski sadr┼żaj bude na ─Źelu zdravstvene za┼ítite.


Kontinuirani nadzor i analiza napretka u istra┼żivanju zdravstvene za┼ítite pru┼żaju na┼íim posetiocima uvid u nove klini─Źke smernice, odobrenja ili povla─Źenja lekova i glavne preporuke iz prakse. Zdravstvena za┼ítita se neprestano razvija, a sadr┼żaj, proizvodi i usluge Kavanali-a se razvijaju u skladu sa tim, pru┼żajuc╠üi na┼íim ─Źitaocima informacije i analize potrebne za dono┼íenje odluka na osnovu informacija. Kao predvodnici zdravstvene za┼ítite, zdravstveni radnici koji sara─Ĺuju sa Kavanali-jem ispunjavaju svoju misiju kada nam na┼íi ─Źitaoci ka┼żu da se osec╠üaju pametnije i sigurnije u svoje medicinsko znanje.

Za autore, kreatore ─Źlanka (sadr┼żaja) pa┼żljivo biramo autore i redovno ih obu─Źavamo. Na┼í uredni─Źki tim pa┼żljivo bira stru─Źne kreatore sadr┼żaja (autore). Proveravamo na┼íe autore za stru─Źnost i relevantno ┼żivotno iskustvo. Obu─Źavamo ih o istra┼żivanju i pronala┼żenju najboljih praksi, pru┼żamo redovne povratne informacije i kontinuirano podu─Źavanje.
Pogledajte na┼í ure─Ĺiva─Źki proces.


Lista autora i lekara (medicinska revizija)

Autori - kreatori sadr┼żaja (─Źlanka)

Autor ─Źlanka Dejan ─îorba
Autor ─Źlanka: Dejan ─îorba

autor ─Źlanka Dejan ─îorba
Autor ─Źlanka: Dejan ─îorba

Lekari - medicinska revizijaSva prava zadr┼żana ┬ę Kavanali 2023.