Vesna Veselinović Resavac

kontakt

Vesna je diplomirani ekonomista za marketing. Preko 14 godina je radila kao menadžer marketinga i već 4 kao menadžer vebsajta za online prodaju. Više od 8 godina je preduzetnik i vlasnik agencije za administrativne usluge. Već 5 godina piše copy tekstove za web i print. Radila je za domaće i strane brendove, čak i za otvaranje brendova: tekstove, slogane, email-marketing, storytelling na srpskom, engleskom i ruskom jeziku. Neki od brendova za koje je radila su: Magični ukusi, Scholl, Sezam Book, iShop, Reliant Coffe, On-point support i mnoge druge. Teme koje istražuje i o kojima piše su: online prodaja, finansije, preduzetništvo, lični rast i razvoj, duhovnost, putovanja, umetnost, istorija, fotografija, zdravlje, medicina, roditeljstvo (nauka i lično iskustvo). Deluje puno (iako je pravilno reći: mnogo) ali ona je blizanac-vodolija i gori od želje za iskustvima, znanjem, čitanjem i pisanjem. Oseća punoću mirisa, boja, zvukova, dodira i reči i slavi radost življenja svakog dana iznova. Kreira članke u saradnji sa lekarima i referentnim medicinskim izvorima, na medicinskom portalu Kavanali od 2023. god. Profili na društvenim mrežama FaceBook |


Naš uređivački proces

U Kavanali-u smo posvećeni da vam pružimo pouzdane, pristupačne i tačne informacije kako biste bili informisani o zdravstvenom problemu, vašem zdravlju i dobrobiti.
Koristimo uređivački proces kako bismo osigurali da vam dajemo najbolje moguće informacije.
Naš uređivački proces razvio je tim Kavanali. To je okosnica svega što radimo. Pročitajte detaljnije o našem procesu.Sva prava zadržana © Kavanali 2023.