O nama

Vi ste na putu ka zdravlju i blagostanja. I tu smo uz vas


Kako se osećate utiče na svaki dan vašeg života, trudite se da budete zdravi. Bez obzira na vaše putovanje, mi smo tu da vas podržimo, vodimo i inspirišemo.

Kavanali misija je da osnaži ljude da budu jaki i zdravi, tako što će biti saveznik od poverenja u vašoj potrazi za zdravljem i blagostanjem. Sajt Kavanali pruža članke zasnovane na dokazima sa najvišim standardima medicinskog integriteta koji podržavaju savremeni pristup zdravstvene zaštite.

Objavljujemo jednostavne, stručne članake sa iskustvom na prvom mestu – sve osmišljeno da vam pomogne da donesete najbolje odluke za sebe i ljude koje volite.

Za izradu članka se koriste kredibilni svetski izvori i iskustvo stručnih spoljnih saradnika

Kavanali tim je posvećen objavi sadržaja koji je u skladu sa najvišim uređivačkim standardima za tačnost, izvore i objektivnu analizu. Za svaki članak temeljno proveravaju činjenice od strane Kavanali članova od integriteta. Štaviše, imamo politiku nulte tolerancije u vezi sa bilo kojim nivoom plagijata ili zlonamerne namere pisaca i saradnika.

* Proverene činjenice - Kavanali Standard za proveru činjenica

Svi članci na Kavanali prolaze kroz proces ''provere činjenica''.

Odricanje od odgovornosti

KAVANALI JE DIGITALNI IZDAVAČ I NE NUDI MEDICINSKI SAVET. AKO SE SUOČAVATE SA HITNOM MEDICINSKOM POMOĆU, ODMAH POZOVITE HITNU POMOĆ ILI POSETITE LEKARA. TREBA DA SE KONSULTUJETE SA VAŠIM LEKAROM PRE NEGO ŠTO ZAPOČNETE SA BILO KAKVOM ISHRANOM, DIJETOM, VJEŽBAMA, MEDICINSKIM PROGRAMOM.

Sadržaj pravimo u saradnji sa licenciranim medicinskim stručnjacima i spoljnim saradnicima, uključujući tekst, grafiku, slike i drugi materijal koji se nalazi na web lokaciji, biltenu, grupama, zajednicama i proizvodima („Sadržaj“), je opšte prirode i samo u informativne svrhe i ne predstavlja medicinski savet.

Sadržaj nije namenjen da bude zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili lečenje. Uvek se konsultujte sa svojim lekarom ili drugim kvalifikovanim zdravstvenim radnicima o svim pitanjima koja imate u vezi sa zdravstvenim stanjem, procedurom ili lečenjem, bilo da se radi o lekovima na recept, lekovima bez recepta, vitaminima, suplementima ili biljnoj alternativi.

Kavanali ne daje nikakve garancije o efikasnosti ili bezbednosti proizvoda ili tretmana opisanih u sadržaju Kavanali-a. Zdravstvena stanja i sadržane informacije o lekovima su podložne promenama i nisu namenjene da pokriju sve moguće upotrebe, uputstva, mere predostrožnosti, upozorenja, interakcije lekova, alergijske reakcije ili neželjene efekte. Kavanali ne preporučuje niti podržava bilo koji određeni test, lekara, pružaoca kliničke nege, proizvod, proceduru, mišljenje, uslugu ili druge informacije koje mogu biti pomenute na web lokaciji i sadržaju Kavanali-a.

Kavanali tim