O nama

Na vašem putu ka zdravlju i blagostanju, stojimo pored vas

Vaše zdravlje svakodnevno utiče na kvalitet vašeg života. Bez obzira na put kojim se krećete, mi smo tu da pružimo podršku, vodimo i inspirišemo vas.

Misija u Kavanali-a je da osnažimo pojedince da se osećaju snažno i zdravo, postajući pouzdani partner u njihovoj težnji ka zdravlju i blagostanju. Kavanali medicinski portal pruža članke koji su temeljno istraženi, usaglašeni sa najvišim standardima medicinske etike i pružaju sveobuhvatan pristup zdravstvenoj zaštiti.

Publikujemo jednostavne, stručno osmišljene članke sa fokusom na praktičnost, sve u cilju da vam omogućimo da donosite najbolje odluke za sebe i vaše najbliže.

Članke izrađujemo koristeći pouzdane globalne izvore i stručno znanje naših spoljnih saradnika.

Kavanali je posvećen objavljivanju sadržaja koji se vodi najvišim standardima uredničkog rada, tačnosti, izvora i objektivne analize. Svaki članak prolazi temeljnu proveru činjenica od strane našeg tima. Takođe, praktikujemo politiku nulte tolerancije prema bilo kojoj vrsti plagijata ili zlonamernih radnji naših pisaca i saradnika.

Svi članci na Kavanali-u prolaze kroz proces ''provere činjenica''.

Odricanje od odgovornosti

KAVANALI JE DIGITALNI IZDAVAČ I NE NUDI MEDICINSKI SAVET. AKO SE SUOČAVATE SA HITNOM MEDICINSKOM SITUACIJOM, ODMAH POZOVITE HITNU POMOĆ ILI SE OBRATITE VAŠEM LEKARU. PRE POČETKA BILO KAKVE DIJETE, VEŽBANJA ILI MEDICINSKOG PROGRAMA, OBAVEZNO SE KONSULTUJTE SA VAŠIM LEKAROM.

Sadržaj na našoj web stranici je proizveden u saradnji sa licenciranim medicinskim stručnjacima i spoljnim saradnicima, i uključuje tekst, grafiku, slike i drugi materijal („Sadržaj“). Sadržaj je isključivo informativne prirode i ne predstavlja medicinski savet.

Sadržaj nije zamena za profesionalni medicinski savet, dijagnozu ili lečenje. Uvek se konsultujte sa svojim lekarom ili drugim kvalifikovanim zdravstvenim radnicima o svim pitanjima koja imate u vezi sa zdravstvenim stanjem, procedurom ili lečenjem, bilo da se radi o lekovima na recept, lekovima bez recepta, vitaminima, suplementima ili biljnoj alternativi.

Kavanali ne daje nikakve garancije o efikasnosti ili bezbednosti proizvoda ili tretmana opisanih na našoj web stranici. Zdravstvena stanja i informacije o lekovima su podložne promenama i nisu namenjene da pokriju sve moguće upotrebe, uputstva, mere predostrožnosti, upozorenja, interakcije lekova, alergijske reakcije ili neželjene efekte. Kavanali ne preporučuje niti podržava bilo koji određeni test, lekara, pružaoca kliničke nege, proizvod, proceduru, mišljenje, uslugu ili druge informacije koje se mogu naći na našoj web stranici i u našem sadržaju.