#1 navika u ishrani u koju se Sigorni Viver zaklinje zbog koje izgleda neverovatno sa 72 godine

protiv starenja

Članak ažuriran 31. мар, 2023.

[icegram campaigns=”25391″]

dejan čorba Kreator članka

Svi se sećamo Sigorni Viver (Sigourney Weaver), kao Ripli u sjajnom filmu ”Osmi putnik”.

mrsavljenje
mrsavljenje

Sigorni Viver je sve uradila. Decenijama je glumila u filmovima, kao i u televizijskim emisijama, predstavama na Brodveju, a čak je davala glas mnogim animiranim crtaćima, dokumentarnim filmovima i video igricama.

A sa 72 godine, Sigorni Viver iščekuje izlazak svog novog filma ”Avatar 2” i izgleda bolje nego ikad. Zbog čega se mnogi njeni fanovi pitaju kako to uspeva.

Postavite Pitanje ✏️ Objavite Komentar

Poznato je da Viver igra izuzetno moćne i snažne ženske uloge u svojim filmovima, a za magazin Stellar je 2020 god. izjavila da je njena tajna što se oseća snažno u životu sa 72 godine, izgradnja izdržljivosti u šou biznisu i veganska ishrana.

program za mrsavljenje
hemo 500x420

Viverova nije otkrila mnogo o svojoj veganskoj ishrani novinarima, ali je jasno stavila do znanja da je to važna stavka u životu za nju i njenu porodicu. Kada je Stellar Magazine pitao da li je još uvek veganka, Viver je odgovorio: “Pokušavamo. Džim Kameron (koji je njen reditelj u filmu Avatar) je takođe vegan, tako da imamo veganski ketering tokom snimanja filma Avatar. Moj muž, ćerka i ja zaista se jako trudite da budemo makar vegetarijanci.”

Prednosti biljne ishrane protiv starenja i dugovečan život

Nije iznenađenje da mnogi ljudi ovih dana prelaze na biljnu ishranu, uključujući mnoge poznate ličnosti poput Novaka Đokovića, Natalie Portman, Lizzo i Sigorni Viver. U stvari, radi se nekoliko istraživanja kako bi se potvrdilo da takva ishrana ima zdravstvene koristi protiv starenja.

Jedna nedavna recenzija objavljena u Journal of the American College of Nutrition zaključila je da pridržavanje biljne veganske ishrane može pomoći u smanjenju rizika od smrti od kardio-metaboličkih bolesti, dok takođe smanjuje rizik od pojave dijabetes tipa 2 i bolesti srca. Ishrana za dijabetičare recepti.

Kada je u pitanju vaša koža, ishrana zasnovana na biljkama može vam pružiti koristi protiv starenja. Studija iz 2020 godine objavljena u Journal of Clinical and Aesthetic Dermatologi otkrila je da veganska ishrana, jedenja celih biljaka može pomoći u smanjenju oštećenja ćelija povezanih sa starenjem kože i pojavom bora, kao i da obezbedi stvari poput vitamina A, C i E, od kojih su svi ključni za zdravlje kože koja svakodnevno stari.

I na kraju, ako pogledate najstarije žive ljude na svetu, videćete da mnogi od njih slede uglavnom biljnu ishranu. U stvari, plave zone na svetu, koje sadrže najduže žive populacije, obično jedu meso samo u posebnim prilikama.

Ako ste zainteresovani da jedete više biljnih obroka, pokušajte da napravite obrok bez mesa i uverite se u zdravstvene blagodeti takvog načina ishrane.

Sigorni Viver je na slici sa glumcem Rej Liota (Rejmond Alen Liota) koji je 26. maja 2022 god. umro u snu u 67. godini. Prema rečima njegove publiciste Dženifer Alen, on je umro iznenada u Dominikanskoj Republici, gde je boravio zbog snimanja filma “Opasne vode”.

Postavite Pitanje ✏️ Objavite Komentar

[icegram campaigns=”23919″]

Postavite Pitanje ⬇️ Objavite Komentar

guest
1 Objava
Inline Feedbacks
View all comments
Boro
Boro
26/06/2022 20:25

Super