Navike u ishrani Harison Forda zbog kojih se oseća neverovatno sa 79 godina

ishrana poznatih harison ford

Članak ažuriran 31. мар, 2023.

[icegram campaigns=”25391″]

dejan čorba Kreator članka

Kune se da su njegove navike u ishrani zapravo prilično dosadne.

mrsavljenje
mrsavljenje

Indijana Džons ili Han Solo, Harison Ford je verovatno jedan od najomiljenijih poznatih ličnosti u filmskoj industriji. I posle višedecenijske uspešne karijere, on ne samo da još uvek radi, već i izgleda i oseća se odlično dok to radi !

hemo 500x420

Ali kako je zvezda ostala tako zdrava i oseća se mladom u 79. godini života ?

Postavite Pitanje ✏️ Objavite Komentar

Iako Ford nije otkrio mnogo na internetu o svojim navikama u ishrani ili fitnesu, podelio je neke od svojih nedavnih promena u načinu života sa Elen Degeneres.

Izbacio je meso i mlečne proizvode

Kada je Elen Degeneres sedela sa Harisonom Fordom, februara 2020 god. voditeljka tok emisije je bila nestrpljiva da sazna o Fordovim tajnama i zašto izgleda tako neverovatno u svojim kasnim 70-im.

“Izgledaš dobro. Izgledaš stvarno dobro”, rekla je Degeneres, praćeno burnim aplauzom publike u studiju. Ford se našalio sa Elen odgovorivši: “Pa, hvala. Kako sam izgledao ranije ?”

Kada ga je pitala šta radi da bi ostao zdrav, Ford je odgovorio: “Ne radim praktično ništa. Jedem povrće i ribu. Zaista je dosadno.” Zatim nastavlja da govori Elen da je odustao od mlečnih proizvoda i mesa.

Kada su ga pitali zašto je odlučio da napravi ove promene u ishrani, Ford je odgovorio: „Upravo sam odlučio da sam umoran od jedenja mesa… i znam da nije dobro za planetu… i nije baš dobro za mene“.

program za mrsavljenje

Ljubitelji Forda možda neće biti iznenađeni ovom njegovom ličnom odlukom, posebno ako su svesni njegove strasti prema životnoj sredini. U stvari, Ford je govorio u UN 2019 god. o važnosti brige za našu planetu.

Ostaje aktivan

Uz Fordove nedavne promene u ishrani, on takođe uspeva da ostane aktivan na dnevnoj bazi.

“Postoji tvoja slika na biciklu…pogledaj svoje ruke.” Elen otkriva publici sliku Forda kako vozi bicikl, na šta ona kaže: “Šta se ovde dešava? Da li vežbaš kao lud ?”

Postavite Pitanje ✏️ Objavite Komentar

„Ne, ne vežbam kao lud. Vežbam malo. Mislim, vozim bicikl i igram tenis“, kaže Ford.

H3 Početak filmske karijere Harison Forda

Danas legendarni Harison Ford nekada je radio za poznati bend The Doors.

ishrana poznatih harison ford 01

Ford je naučio osnove snimanja kamerom i posle kratke probe na Sixth Annual Renaissance Pleasure Faire u Agori, Kalifornija, gde su bili i članovi Doorsa, Džon Densmor i Robi Kriger, položio je test.

Forda su poslali u divljinu severnokalifornijskog Folk-Rock festivala da snimi bend u jednom od njihovih prirodnijih okruženja. Iako je Ford stalno kukao kako je njegova kamera amaterska, veliki deo onoga što je snimio tog dana našlo se u konačnoj verziji filma, pa nema sumnje da je bio vrlo solidan kamerman.

Svako mora početi od negde, a za mladog Harisona Forda, to je bio koncertni film “The Doors – Feast Of Friends” pogledajte odlomak na YouTubu.

1968 god. o životu na putu sa tada najžešćim bendom, The Doors, taj događaj je Forda gotovo odvratio od života u šoubiznisu, pošto je bio svedok brojnih pijanki, drogiranja i svega i svačega što se događalo tokom turneje.

Harison Ford se priseća saradnje sa Džimom Morisonom i bendom The Doors, ”Radio sam road-movie za The Doors, koncertna turneja je trajala desetak dana. Kada se to završilo, bio sam na korak od toga da odem u manastir. Nisam mogao da pratim tu ekipu, bilo je to previše za mene.”

Postavite Pitanje ✏️ Objavite Komentar

[icegram campaigns=”23919″]

Postavite Pitanje ⬇️ Objavite Komentar

guest
0 Objave
Inline Feedbacks
View all comments