Tablete za povećanje grudi | prednosti i nedostaci

tablete za rast grudi

Članak ažuriran 07. сеп, 2023.

[icegram campaigns=”25391″]

dejan čorba Kreator članka

Ako nemate novca za povećanje grudi silikonima ili se bojite to učiniti, jedan od načina da povećate grudi su tablete za povećanje grudi. Ove tablete utječu na hormone u vašem tijelu, povećavaju proizvodnju estrogena i smanjuju lučenje progesterona, čime se aktivira rast grudi. Mogu se usporediti s kontracepcijskim pilulama jer utječu i na hormone.

Budući da svako tijelo različito reagira na različite tvari, posavjetujte se s liječnikom prije uzimanja bilo koje tablete.

Sadržaj

✨ Preporučujemo članak, operacija nosa, cena.

Bujne, čvrste i okrugle ženske grudi simbol su ženstvenosti i muškarcima su privlačnije od malih i nedovoljno razvijenih grudi. Za savršen dekolte nije dovoljno imati velike grudi, važno je i kako stoje. Kada imate male grudi, sigurno znate koliko može biti frustrirajuće pronaći pravi grudnjak ili kupaći kostim u kojem se nećete osjećati loše jer nemate bujne grudi.

Blenderi
blender

VAŽNO!

Neke vrste tumora imaju epitet hormonski ovisnih. U tom smislu kao jednog od glavnih optuženika za ove probleme spominjemo estrogen. Sve je više tvrdnji da povećanje estrogena u tijelu uvelike utječe na pojavu hormonski ovisnih tumora, te da na povećanu prisutnost ovog hormona utječu prehrana i životne navike. Estrogen snažno djeluje na rast tkiva osjetljivih na hormonske utjecaje kao što su grudi kod žena i maternica ili prostata kod muškaraca.

Postavite Pitanje ✏️ Objavite Komentar

Zasićeno hormonsko okruženje svakako može poslužiti kao dobar preduvjet za nastanak raka, ali ne mora nužno značiti i aktivaciju gena koji uzrokuje rak. Hormoni reguliraju razvoj i rast, metabolizam hrane, kognitivne funkcije i raspoloženje, tjelesnu temperaturu i čitav niz drugih stvari.

Stoga protiv hormonski ovisnog karcinoma dojke, jajnika, maternice i prostate možemo koristiti prehranu i životne navike koje će hormone održavati u ravnoteži, na estrogen i njegove imitatore. Tako se fitoestrogen tako često spominje kao mogući krivac iako nije.

Povećana prisutnost estrogena dolazi kroz ishranu namirnicama životinjskog podrijetla, koje osim prirodnih hormona često sadrže sintetske hormonske pripravke koji liječe goveda.

Fitoestrogeni su prirodne tvari koje proizvode biljke. Imaju sličan učinak kao estrogen, ali mogu smanjiti rizik od raka dojke za 50% i mogu smanjiti stopu smrtnosti od raka prostate. Njihovo djelovanje se svodi na brže zauzimanje staničnih estrogenskih receptora, a s druge strane imaju sto puta slabiji učinak od ksenoestrogena i tjelesnog estrogena.

Pokazalo se da fitoestrogeni (biljni estrogeni) blokiraju aktivnost viška estrogena u tijelu. To uključuje izoflavonoide, lignane i kumestanine. Izoflavonoidi se nalaze u mahunarkama, posebno u soji, piskavici, leći, grašku i grahu. Lignana se najviše nalazi u sjemenkama lana, pšenici, ječmu, hmelju, riži.
Kumestanin ima bogate klice, odnosno mlade izdanke mahunarki i žitarica. Biljka komorača također je bogata komoračem, keljom, karfiolom i brokulom.

Osim što preventivno djeluju na rak dojke, fitoestrogeni su iznimno korisni u prevenciji i liječenju ženskih problema uzrokovanih padom estrogena, poput osteoporoze, kardiovaskularnih bolesti i problema koji prate žene u menopauzi.

Estrogen nije loš hormon koji stvara probleme našem tijelu. Estrogen u prirodnim količinama u krvi obavlja mnoge korisne funkcije poput regulacije tekućine u tkivu, kontrolira i pomaže stvaranje kolagena – osnovne molekule potpornog tkiva, kostiju i hrskavice, dio je međustaničnih prostora, kontrolira cjelokupni spolni razvoj žena, štiti i širi krvne žile.može pomoći kod srčanih udara, snižava visoki krvni tlak, pomaže u radu mozga i jetre.

Kada je količina estrogena povećana i izbačena iz ravnoteže zbog loše prehrane, navika i toksičnosti, pa donosi probleme umjesto koristi, nije on kriv. Vaše će biti da držite estrogen pod kontrolom (provjerite ravnotežu hormona barem jednom godišnje) i tako iskoristite prednosti koje dolaze s tim.
Možda nećete moći izbjeći neke faktore estrogena, ali mnoge od njih možete učiniti uz malo volje. Jedite hranu bogatu izoflavonoidima, vlaknima i omega 3 masnim kiselinama.

No unatoč prisutnosti estrogena, ako u tijelu nema preduvjeta, gen za malignu bolest ne mora se nužno aktivirati.

Hormon za rast grudi

Grudi počinju rasti tijekom puberteta. Pod utjecajem estradiola, estriol estrogena i progesterona, vaše tijelo se počinje mijenjati i dobivate obline. Žene u tom razdoblju primjećuju rast grudi, ali rast masnog tkiva ( dojka ) ne prestaje u pubertetu.

oralni tus za zube i desni

Grudi mogu mijenjati veličinu i oblik tijekom života, no mnoge žene nikada ne dobiju željeni oblik grudi. Ravnoteža hormona puno znači kada je u pitanju veličina grudi. Ako je proizvodnja hormona poremećena, možda nećete biti zadovoljni oblikom ili veličinom svojih grudi.

Mnoge žene nisu zadovoljne svojom tjelesnom težinom. Neke žene imaju prekomjernu težinu, dok druge imaju prebrz metabolizam. Ove promjene utječu na vaše tijelo, a time i na veličinu grudi. Žene koje dobiju nekoliko kilograma više mogu primijetiti blagi porast opsega grudi. Mnoge se djevojke ne osjećaju ugodno u svojoj koži kada se slučajno udebljaju, bez obzira na navedenu nuspojavu.

Većina žena želi veće grudi, ali bez debljanja, pa najčešće pokušavaju smršaviti ili povećati grudi na neki drugi način, nanošenjem hrane, kreme za grudi ili silikonskih implantata.

Tijekom trudnoće i nakon poroda veličina ženskih grudi se obično mijenja. Ova promjena obično nije trajna i može dovesti do opuštene kože. Kako biste poboljšali tonus kože, podigli ili vratili volumen grudi, potrebno je poraditi na grudima.

Kako povećati grudi – Hmelj tablete za rast grudi

Hmelj za grudi zahvaćen je punjenjem spužvastog tkiva dojke. Nakon tri mjeseca možete primijetiti prve promjene na grudima. Vaše grudi će biti okrugle i čvršće. Hmelj se koristi u obliku tableta za rast grudi ili se pije kao čaj. Hmelj možete kombinirati s kremom za povećanje grudi.

Hmelj ima fitoestrogen za koji se vjeruje da je odgovoran za povećanje grudi i zove se 8-prenilnaringenin. Hmelj povećava grudi, ali nemojte očekivati ​​da će povećati grudi za dva. Uz pomoć hmelja vaše će grudi dobiti čvrstinu i mali porast.

Tablete za povećanje grudi

Ove tablete utječu na hormone estrogen i progesteron, koji utječu na ženske obline. Preporuča se kombinirati pristupe kako bi se što više potaknuo rast grudi, jer ako samo uzimate tablete, trebat će vam puno vremena za postizanje rezultata.

Tri učinka ovih tableta su

Oni će oponašati hormone u tijelu, ako oponašaju estrogen i progesteron onda stimuliraju rast tkiva dojke, ako oponašaju prolaktin onda stimuliraju laktaciju ( proizvodnju mlijeka ). Oni potiču proizvodnju estrogena u tijelu. Blokiraju testosteron u tijelu koji, poput tipično muškog hormona, zaustavlja rast grudi

Postavite Pitanje ✏️ Objavite Komentar

Postoje i estrogenske tablete za rast grudi koje sadrže diosgenin, hormon koji je u biti biljna varijanta estrogena.

Biljke koje su osnova svih ovih tableta su iste, samo se razlikuje količina koju koriste različite tablete. Potražite tablete za povećanje grudi koje sadrže piskavicu, morsku krkavine, hmelj, damianu, palmu, srčanu glistu i divlji jam.

Ne postoji način da vam se točno kaže koje će tablete za rast grudi djelovati. To ne znači da postoji formula koja je bolja od drugih jer sadrži više jednog ili drugog sastojka. Svaka žena drugačije reagira na hormone i svačiji ih metabolizam drugačije sintetizira. To znači da ćete morati isprobati i vidjeti što vam najbolje odgovara.

A kako biste izbjegli potencijalnu alergijsku reakciju na određene sastojke, možda bi bilo bolje prvo isprobati kreme ili čajeve za rast grudi i masažu za rast grudi.

Kontracepcijske pilule su poput tableta za rast grudi

Ne možemo spomenuti hormonske tablete za rast grudi, a da ne spomenemo kontracepciju. Kontracepcijske pilule sadrže hormone estrogen i progestin ili njihove umjetne varijante.

Prvi učinak ovih tableta je povećanje razine prirodnih hormona u tijelu. A s promjenom razine hormona, dolazi do promjena u tijelu.

Žene obično prijavljuju da su primijetile da su im se grudi povećale kada počnu uzimati tablete ili da su promijenile oblik. No, u većini slučajeva to je simptom zadržavanja vode u dojkama ili čak debljanja jer je moguće da ćete se zbog kontracepcijske pilule udebljati koji kilogram više.

Zato kontracepcijske pilule nisu dobre tablete za povećanje grudi jer je njihov učinak privremen. Veličina grudi se može promijeniti kao u redovitom menstrualnom ciklusu bez kontracepcije.

Kao i svi lijekovi koje možete uzimati, kontracepcijske pilule mogu imati nuspojave. Da se ne bi pojavile, ove tablete nemojte uzimati na svoju ruku jer ste čuli da su dobre tablete za rast grudi.

Posavjetujte se sa svojim ginekologom koji će prvo obaviti preglede i hormonske pretrage, a zatim odlučiti koja je najbolja opcija za vas.

No, u svakom slučaju nemojte misliti da je motiv uzimanja tableta povećanje grudi. Prednosti koje možete ostvariti su male u odnosu na moguće komplikacije.

Ako ste još uvijek na kontracepciji, najočitija nuspojava je poremećen menstrualni ciklus. Iako kontracepcija obično regulira ciklus, može uzrokovati previše menstrualnog krvarenja ili ga uopće nema.

Najčešće nuspojave kontracepcijskih pilula su

 • mučnina
 • glavobolja
 • bol u prsima i povećana osjetljivost
 • promjene raspoloženja
 • promijenjen apetit

Komplikacije koje su rjeđe, ali se ipak mogu pojaviti su visoki krvni tlak, prekomjerno zgrušavanje krvi i krvni ugrušci, srčani ili moždani udar.

mini pekara

Iako sve ovo zvuči zastrašujuće, treba reći da većina žena nema te komplikacije, ali ako imate kronične bolesti povezane s kardiovaskularnim sustavom, povišen kolesterol ili ste pušač stariji od 35 godina, veći ste rizik od ovih problema.

Poput kontracepcijskih pilula i prirodnih pilula za povećanje grudi, mogu imati slične nuspojave. Uglavnom, sve što utječe na razinu hormona u tijelu nosi potencijalnu opasnost od stvaranja problema sa svim sustavima koji su pod utjecajem hormona.

Također postoji opasnost od alergijskih reakcija na tablete, osobito kod žena koje su osjetljive na alergene, osobito ako ste alergični na pelud.

Tablete za povećanje grudi često mogu utjecati na učinak drugih lijekova, pa se ne preporučuju ako redovito uzimate terapiju, kako ne bi došlo do nepredviđenih komplikacija.

Ove tablete se definitivno ne preporučuju ako ste trudni ili dojite, jer utječu na laktaciju, pa se neki sastojci mogu prenijeti kroz mlijeko na bebu. Bez obzira na to koliko formule tvrde da su biljne, ne želite da se čak ni biljne tvari nalaze u mlijeku kojim dojite svoju bebu.

Upozorenje koje dolazi od stručnjaka tiče se i testiranja ovih pripravaka, jer su često, kako kažu, klinički nedovoljno ili čak potpuno neispitani. Pogotovo kada je riječ o unosu sintetskih hormona ili čak fitoestrogena, nema dokaza da oni stvarno djeluju.

Iskustvo tableta za rast grudi

Neka istraživanja u svijetu pokazala su da su tablete za povećanje grudi prilično popularne među ženama. Preko dvadeset tisuća žena godišnje koristi ove preparate u Nizozemskoj.

Istraživanje provedeno u Britaniji pokazuje da su žene koje su sudjelovale u pilot eksperimentu primijetile povećanje grudi za tri broja.

Većina programa, međutim, može biti zamorna, jer u nekim slučajevima uzimaju 10 do 15 tableta dnevno. Na bazi su hmelja, kukuruza, heljde, slada, ječma i raži. Također je potrebno piti 2 litre vode dnevno prilikom uzimanja ove terapije.

Ono što žene u programu navode kao najgore od svega o ovim pripravcima je da ih piju. Tablete su često velike pa ih je teško progutati, a imaju i neugodan miris i okus, pogotovo ako su na bazi žitarica.

Što se tiče tableta od hmelja za rast grudi, naša su iskustva brojna i uglavnom pozitivna. Hmelj se često hvali kao jedna od najboljih biljaka za povećanje grudi. Već nakon 6 tjedana grudi postaju čvršće, tvrde žene koje su ga koristile, a nakon 12 tjedana se povećavaju.

Međutim, ponekad će tabletama za rast grudi trebati 4 do 7 mjeseci da pokažu prve rezultate.

U svakom slučaju, kada popijete terapiju i dobijete željene rezultate, preporuča se da nastavite uzimati tablete za povećanje grudi, samo u malim količinama, kako biste zadržali punoću i čvrstoću.

Ako prestanete uzimati tablete, prema iskustvu, grudi će se postupno, ali sigurno, početi opuštati i smanjivati ​​te se na kraju vratiti u prijašnje stanje.

Najsigurnije su one tablete za povećanje grudi koje je Europska unija odobrila kao sigurne za zdravlje pa se dobro raspitajte prije nego nešto kupite.

Što se tiče pozitivnih strana ovih tableta, osim što djeluju na povećanje grudi, jačaju i kosu i nokte. Prema iskustvu, i kosa i nokti rastu brže, manje se lome i jače lome. Kosa dobiva prirodan sjaj, a u nekim slučajevima je uočeno da tablete za rast grudi pozitivno utječu na sprječavanje ispadanja kose.

Pilule također mogu pomoći kod oblika grudi, iako ćete također morati raditi vježbe oblikovanja grudi kako biste postigli najbolji učinak.

Cijena tableta za rast grudi
Na našem tržištu u ljekarnama i trgovinama zdrave hrane možete pronaći razne tablete za rast grudi i nisu skupe.

Postavite Pitanje ✏️ Objavite Komentar

U onim slučajevima kada su formule skuplje, kada kupujete preko web stranice proizvođača, često vam nude povrat novca u slučaju da tablete nemaju učinka nakon 90 dana.

Ne očekujte da ćete potrošiti manje od nekoliko tisuća dinara, jer to nisu samo vitamini za kožu i klasični suplementi. Ako pronađete nešto što je sumnjivo jeftino, dobro se informirajte o proizvođaču, sastavu i učincima te svakako pitajte svog liječnika za mišljenje.

Prednosti tableta za povećanje grudi

Vrijeme je da donesemo presudu. Hoćete li imati koristi od tableta za rast grudi

Nitko vam ne može jamčiti da će raditi ili ne. Provedeno istraživanje nije temeljito. Kada su službene institucije testirale ove proizvode, fokus je bio na utvrđivanju jesu li relativno sigurni za zdravlje.

Ima slučajeva kada su žene imale rezultate, ali i ogroman broj onih koji nisu vidjeli nikakav učinak. Kada uzmete u obzir sve potencijalne komplikacije koje tablete za povećanje grudi mogu uzrokovati, možda bi bilo pametnije uopće se ne petljati s tim, već isprobati prirodne načine povećanja grudi.

Ako se odlučite probati, zapitajte se što unosite u svoje tijelo. Još jednom se posavjetujte sa svojim liječnikom o specifičnim pripravcima koje želite isprobati. Vaš će liječnik svakako imati na umu vaše zdravstveno stanje, kao i više znanja o tome kako određeni sastojci mogu utjecati na vas.

Neki stručnjaci tvrde da ne postoji proizvod koji može utjecati na rast grudi. Da se grudi ne mogu povećati uz pomoć “čarobnih” krema i tableta. Možete ih zategnuti i podići vježbanjem, masažom i hranom, no pravo povećanje grudi postići ćete ugradnjom silikona, Najbolja veličina silikona za Vaše grudi po cijeni implantacije.

Podizanje grudi kad se opuste

Za podizanje grudi potrebno je puno promjena navika i puno ustrajnosti. Postoji i brži način za postizanje savršenih i čvrstih grudi poput silikonskih implantata.

aku alati

Grudi se opuštaju jer je to normalan proces, povezan je sa starenjem i gubitkom elastičnosti kože. To se na licu vidi po pojavi bora, a na prsima po njihovom opuštanju.

Sama struktura i struktura grudi ovaj proces opuštanja dodatno olakšava. Ženske grudi nisu građene od mišića koji bi im dali čvrstinu, već od masnog i vezivnog tkiva, koji su podložniji promjenama i opuštanju, jer nemaju čvrstinu. Osim toga, na njihov položaj na našem tijelu utječe sila gravitacije koja ih vuče prema dolje.

Smatra se da do opuštanja grudi dolazi nakon 40. godine, no taj se proces može ubrzati zbog

 • Pušenje cigareta, zbog čega su tijelo i koža preopterećeni toksinima i na kraju gube bitku sa slobodnim radikalima. Koža tada gubi vitalnost i elastičnost, a grudi gube čvrstoću i snagu
 • Trudnoća, porođaj i dojenje utječu na rad mliječnih žlijezda i povećanje grudi, koje, kad sve to prođe, mogu postati i ostati opuštene
 • Pogrešan grudnjak koji ne pruža adekvatnu potporu prsima pa s vremenom prevladava sila gravitacije
 • Nagli gubitak težine također može uzrokovati da vaše grudi izgube čvrstoću

Želite li prirodno povećati grudi, to možete postići dodavanjem malo masnoće. Ako imate manju težinu, višak kilograma će vam pomoći. Ako naglo izgubite tjelesnu masnoću, vaša koža neće imati dovoljno vremena da se prilagodi, opustit će se, a vaše grudi će izgubiti prirodnu potporu. Iako mnoge žene misle da je podizanje grudi nemoguća misija nakon što se opuste, u krivu su.

Podizanje grudi bez silikonske implantacije

Kada govorimo o povećanju grudi bez silikona, radi se o kirurškom zahvatu u kojem nema silikona, ali postoji rez i postoperativni tijek. To nije jednostavan i bezbolan zahvat, pa ako niste sigurni da je ovo rješenje za vas, raspitajte se u klinici kako biste znali što možete očekivati.

Podizanje kože oko dojke ili areole podrazumijeva zatezanje kože, tako da se ukloni sav višak i grudi poprime potpuno novi oblik, ovisno o tome je li problem samo koža. Radi se o kirurškoj intervenciji koja se izvodi u općoj anesteziji i neophodna je priprema za operaciju.

Podizanje grudi bez silikona, tzv. mastopeksija, postupak je kojim se značajno poboljšava izgled dojki, smanjuje višak kože, oblikuje samo tkivo dojke i postiže se čvrsta i čvrsta dojka. Areola je ovom intervencijom smanjena, a bradavica je podignuta visoko, u prethodno stanje. U takvim zahvatima rezovi su obično neznatne veličine, vrlo mali, a mogu biti i nešto uočljiviji, u obliku obrnutog slova T.

Povećanje grudi masnim tkivom

Povećanje grudi vlastitom masnoćom, LipoLife laserom, odlična je alternativa silikonima za sve žene koje žele umjereno povećati volumen grudi, a ujedno napraviti i lagano smanjenje masnog tkiva s drugog dijela tijela (liposukcija).

Povećanje grudi vlastitim masnim tkivom mnogi smatraju prirodnijim načinom od ugradnje silikona, jer nema stranog tijela i tom prilikom se koristi prirodni materijal. Bez obzira na ovu prednost, mast ima i drugu stranu.

Ne može postići značajno povećanje volumena, pa je ponekad potrebno ponoviti postupak zbog nepredvidivosti stupnja resorpcije masnog tkiva. S laserom LipoLife, koji omogućuje preživljavanje čak 95% masnog tkiva, stupanj uspješnosti zahvata danas je sve veći.

Moguće komplikacije uključuju oticanje i modrice, kao i veći stupanj resorpcije masti. Sve ostale komplikacije izbjegavaju se pridržavanjem preporuka estetskog kirurga.

Krema za povećanje grudi

Dobre su kreme za grudi koje sadrže sastojke koji povećavaju cirkulaciju kože, potiču regeneraciju kože, utječu na podizanje grudi i njihov bolji volumen.

 • Neodermila je sastojak koji pomaže poboljšati teksturu kože
 • Čičkovo ulje
 • Sveltama
 • Piskavica
 • Oleinska kiselina
 • shea maslac
 • Aloe vera

Krema za povećanje grudi na našim prostorima

 • Guam Inthenso krema za grudi
 • Bioclinica krema za povećanje grudi
 • Krema za povećanje grudi dr. Jamesa
 • Devi gel za grudi
 • Mustela serum za zatezanje grudi
 • Busturalna krema za grudi
 • Upsize krema za povećanje grudi
 • Megagrudin krema
 • Krema za grudi veličine grudi
 • Eveline meso push up

Za one koji nemaju povjerenja u komercijalne kreme mogu isprobati domaću verziju kreme. Iako je kupovna varijanta na prirodnoj bazi učinkovitija, jer aktivne tvari u njima djeluju brže jer su koncentriranije.

Iskustva s kremom za povećanje grudi

Napomena, ove smo izjave pronašli na internetu dok smo istraživali ovu temu. Rezultati bilo koje metode su individualni

Oduvijek sam imala male grudi. Probala sam kremu za grudi. Zategla mi je grudi i povećala volumen i volumen grudi. Jako sam zadovoljan “ Katica

Imam problema s opuštanjem grudi. Počeli su gubiti ton. Zato sam kupila kremu za grudi. Ispalo je super, a moje grudi izgledaju veće, punije, dobile su volumen “ Florina

Možda sam luda, ali nisam ništa primijetila otkako sam nanijela ove kreme za povećanje grudi. Koža mi je malo zategnutija i to je to. Barem grudi nisu opuštene kao nekad i izgledaju bolje. Možda sam očekivala previše.” Kolinda

Kako povećati grudi u pubertetu

U pubertetu pustite svoje tijelo da radi svoj posao bez uplitanja u proces.

Grudi su danas često prenaglašene u medijima i to uglavnom u negativnom kontekstu i na nekulturan način. Djevojke, iako nisu baš sigurne što žele, znaju biti nezadovoljne što su im grudi manje nego što su očekivale. S druge strane, ima djevojaka koje imaju velike grudi, ali su nezadovoljne privlačenjem pažnje zbog njih.

Normalno je da grudi počnu rasti između osme i trinaeste godine. Nekim djevojkama grudi rastu sporo, dok drugima rastu brzo. Neke djevojke misle da im grudi nikada neće rasti, ali to jednostavno nije istina. Djevojčice se počinju razvijati u različito vrijeme i u različito vrijeme. Jedna djevojka možda već s 12 godina ima potpuno razvijene grudi, dok drugoj grudi nisu ni počele rasti.

Prva faza razvoja dojki javlja se u ranom pubertetu, kada kod djevojčica raste estrogen. Počinje cirkulirati tijelom i jedan je od najvažnijih ženskih hormona.

Djevojke se neprestano pitaju koliko će im biti velike grudi i kada će im grudi dostići punu veličinu. Ovo je proces koji se ne može ubrzati. Kao što ne možemo znati kada će početi rasti grudi, tako ne znamo koliko i do kada će rasti. Na veličinu grudi uglavnom utječu genetika i tjelesna težina. Ako majka djevojčice ima manje grudi, može očekivati ​​da će imati slične. Mršave djevojke mogu imati manje grudi u odnosu na one koje imaju više tjelesne masti i to je sasvim normalno.

Kada djevojčicama rastu grudi, dobro je nositi grudnjak. Pogotovo ako se bave nekim sportom. Grudnjak služi za zaštitu mekog tkiva grudi, ali i za njihovo držanje. Djevojkama je općenito ugodnije imati grudnjak, jer su grudi tada uglavnom manje uočljive. Pogotovo ako je ljeto i djevojka nosi tanju bluzu.

Osjećaji oko kupnje prvog grudnjaka uglavnom su isti kao i kod djevojčica. Neke djevojke rado počnu nositi grudnjak, dok se druge kasnije muče s tim i boje se nošenja donjeg rublja za “odrasle“.

Kako djevojke rastu grudi, birat će i odlučiti koji im se grudnjak najviše sviđa. Grudnjaci imaju vijek trajanja i kada izgube elastičnost, izgubili su namjenu i vrijeme je da ih zamijenite. Nosite sportski grudnjak dok vježbate. Grudnjaci s mekim tankim punjenjem najudobniji su i najudobniji, no preduvjet je odabrati pravu veličinu leđa i košarice. Odaberite pravu veličinu grudnjaka Najbolja veličina silikona za Vaše grudi po cijeni implantacije.

Postavite Pitanje ✏️ Objavite Komentar

[icegram campaigns=”23919″]
kozja surutka

Postavite Pitanje ⬇️ Objavite Komentar

guest
0 Objave
Inline Feedbacks
View all comments